Νέος δήμαρχος Χειμάρρας ο Βαγγέλης Τάβος, εκλεκτός του Ράμα

Εκλογές πραγματοποιήθηκαν για την ανάδειξη του διαδόχου του Φρέντη Μπελέρη, του εκλεγμένου δημάρχου και ευρωβουλευτή που παραμένει στις αλβανικές φυλακές.

Η καταμέτρηση στο κέντρο της εκλογικής επιτροπής στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Χειμάρρας ξεκίνησε λίγο μετά τις 12 το βράδυ και έλαβε τέλος λίγο πριν τις 8 το πρωί.

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν για την ανάδειξη του διαδόχου του Φρέντη Μπελέρη, του εκλεγμένου δημάρχου και ευρωβουλευτή που παραμένει στις αλβανικές φυλακές.

Στην αίθουσα παρίσταντο οι δύο υποψήφιοι, Πέτρος Γκικουρίας και Βαγγέλης Τάβος, καθώς και ο βουλευτής και πρόεδρος του ΚΕΑΔ, Βαγγέλης Ντούλες και ο βουλευτής και γενικός γραμματέας του Σοσιαλιστικού κόμματος Blendi Klosi.

Νικητής αναδείχτηκε ο Τάβος, ο οποίος στο 100% των αποτελεσμάτων συγκέντρωσε ποσοστό 58,83% με 4.858 ψήφους, ενώ ο Πέτρος Γκικουρίας συγκέντρωσε το 41,17% με 3.400 ψήφους.

Ο Βαγγέλης Τάβος έκανε και δήλωση νίκης πριν ακόμη κλείσουν οι κάλπες, ευχαριστώντας τους Χειμαρριώτες για την εμπιστοσύνη τους. Υπόσχεται να βάλει τα συμφέροντα των πολιτών πάνω από τα δικά του, να οδηγήσει τη Χειμάρρα προς την ειρήνη και να αυξήσει τη συνεργασία μεταξύ Αλβανίας και Ελλάδας. Επίσης, επαναλαμβάνει την πρόσκλησή του στον υποψήφιο, Πέτρο Γκικουρία, να αποδεχθεί τη θέση του αντιδημάρχου.<p>Πηγή: <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr”>iefimerida.gr</a> – <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr/kosmos/heimarra-neos-dimarhos-o-eklektos-toy-rama”>Χειμάρρα: Νέος δήμαρχος ο Βαγγέλης Τάβος, εκλεκτός του Ράμα -«Κέρδισε η τρομοκρατία», λέει η Ομόνοια – iefimerida.gr</a></p>

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα