Σαντορίνη: «Μη σηκώνεστε για να κάτσουν οι ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ. Θα τους φέρουμε καρέκλες ΕΜΕΙΣ»

Viral η πινακίδα καταστήματος στο δημοφιλέστερο νησί της χώρας, που πολλοί χαρακτηρίζουν ως απάντηση στον παράλογο υπερτουρισμό

Viral έγινε ένα μαγαζί στη Σαντορίνη που έχει σκοπό να βάλει ένα στοπ στον παράλογο υπερτουρισμό που αντιμετωπίζει κάθε καλοκαίρι το δημοφιλές νησί των Κυκλάδων.

Έτσι, ο ιδιοκτήτης του εν λόγω καταστήματος άφησε ένα μήνυμα προς τους πελάτες τους περνώντας ένα σημαντικό μήνυμα και το ίδιο έκανε και στα αγγλικά με αποδέκτες τους τουρίστες.

Συγκεκριμένα, στον μαυροπίνακα που βρίσκεται στην είσοδο του μαγαζιού, έγραψε το εξής:

 

«ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να σηκώνεστε για να κάτσουν οι ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ. Θα τους φέρουμε καρέκλες ΕΜΕΙΣ. Ευχαριστούμε».

Στο πίσω μέρος γράφει στα αγγλικά: «Αγαπητοί τουρίστες, αν ένας Έλληνας σας προσφέρει τη θέση σου, είναι υπερβολικά ευγενικός. Σας παρακαλούμε να μην το δεχτείτε. Θα σας φέρουμε εμείς μια καρέκλα».

Το μήνυμα αυτό το μοιράστηκε και στα social media, αναρτώντας μια φωτογραφία της πινακίδας.

Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησης αναφέρει το εξής: «Όταν η περίφημη ελληνική φιλοξενία γίνεται υπερβολική, πρέπει να θέσουμε κάποια νέα όρια, ώστε να μπορούμε να απολαύσουμε το καλοκαίρι εξίσου».

Πιθανότατα η εν λόγω πινακίδα έρχεται σε αντιδιαστολή με πρόσφατη ανάρτηση δημοτικού συμβούλου στη Σαντορίνη, ο οποίος κάλεσε τους κατοίκους του νησιού να μην κυκλοφορούν πολύ γιατί …«καταφθάνει μεγάλος αριθμός τουριστών». Η πρωτοφανής ανάρτηση προκάλεσε σάλο και ο δημοτικός σύμβουλος της Σαντορίνης αναγκάστηκε να τη σβήσει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα