«Άριστα» από την Παγκόσμια Ομοσπονδία για τον «ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024»!

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας (UCI) πιστοποίησε εμφατικά τη διαρκή οργανωτική βελτίωση του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας, καθώς φέτος βαθμολόγησε με «άριστα» όλους τους τομείς της πολύ απαιτητικής διοργάνωσή του!

Τρία χρόνια μετά την αναβίωσή του, ο Γύρος δεν είχε ούτε μία παρατήρηση από τον επιτετραμμένο κομισάριο της UCI, επιβεβαιώνοντας τη συστηματική δουλειά που γίνεται από όλα τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, Cycling Greece.

Tα φετινά 757,02χλμ, με τις 5 αγωνιστικές διαδρομές, σε 22 Δήμους και 4 Περιφέρειες και τους 120 ποδηλάτες, διεθνούς κύρους αθλητές, που εκκίνησαν από την Θεσσαλονίκη, συνέχισαν στην Κατερίνη και την Καρδίτσα, ανέβηκαν στο Βελούχι και περνώντας από τη Σπερχειάδα και τη Χαλκίδα ολοκλήρωσαν τον αγώνα με φόντο την Ακρόπολη και το Παναθηναϊκό Στάδιο, έδωσαν φαντασμαγορικές εικόνες σε 174 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, αφήνοντας μεγάλες υποσχέσεις για τον Γύρο του 2025!

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία, μαζί με τα εύσημα, κατέγραψε στα πολύ θετικά της διοργάνωσης, τόσο την αμεσότητα στην ενημέρωση από τον Διευθυντή του Αγώνα, Βλαδίμηρο Πέτσα, για όσα θέματα προκύπταν, όσο και το υψηλό επίπεδο κανόνων ασφαλείας σε όλα τα Ετάπ.

Στα υπέρ του αγώνα, επιπλέον, σημειώνεται από τη UCI το άριστο κλίμα μεταξύ των στελεχών που εργάζονταν για τον Γύρο και την εκ του αποτελέσματος εξαιρετική μεταξύ τους επικοινωνία.

Παράλληλα, ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024 κατέκτησε και μία ακόμα πρωτιά, που αφορά στην απήχηση που είχε στα εντός Ελλάδας, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα -και ύστερα από δύο, πολύ πετυχημένες διοργανώσεις και επικοινωνιακά- ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024 κατέγραψε αύξηση στις αναφορές στα ΜΜΕ (εθνικά και περιφερειακά) σχετικά με τις αντίστοιχες αναφορές το 2022 και το 2023:

Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα της διοργάνωσης, καθώς το ποδήλατο δεν είναι εκ των δημοφιλών αθλημάτων στην Ελλάδα, ενώ ήταν τελείως άγνωστο στο ευρύ φίλαθλο κοινό το τί σημαίνει ένας αγωνιστικός Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος πριν από την αναβίωσή του το 2022.

Με τη συμβολή του Υπουργείου Αθλητισμού και του Αναπληρωτή Υπουργού Γιάννη Βρούτση, που στηρίζει έμπρακτα τον Αγώνα, τα ΜΜΕ, αθλητικά και πολιτικά, έχουν αγκαλιάσει τη διοργάνωση και προβάλλουν τις δράσεις της σε κάθε ευκαιρία.

Από την Οργανωτική Επιτροπή ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλα τα ΜΜΕ για την θερμή ανταπόκρισή τους στην πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα διοργάνωση του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας.

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες του Αγώνα για το 2025, ενώ θα υπάρξει μία μεγάλη απολογιστική Συνέντευξη Τύπου όπου θα δημοσιοποιηθούν και αναλυτικά στοιχεία για τη διοργάνωση, όπου θα συμπεριληφθεί και η απήχηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα