Τηλεφωνική επικοινωνία Χαρίτση – Σακελλαροπούλου για το θέμα των υποκλοπών

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επικεφαλής της Νέας Αριστεράς, εξέφρασε την ανησυχία του στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ισχυριζόμενος ότι αυτή η κρίση εμπιστοσύνης θρέφει την Ακροδεξιά

Τηλεφωνική επικοινωνία με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου είχε ο Αλέξης Χαρίτσης, σύμφωνα με πηγές από την ΚΟ της Νέας Αριστεράς.

Όπως ανέφεραν οι εν λόγω πηγές, ο πρόεδρος της ΚΟ εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για την κρίση εμπιστοσύνης των πολιτών προς τους δημοκρατικούς θεσμούς και τους θεσμούς της Δικαιοσύνης καθώς και για το ενδεχόμενο να μην οδηγηθεί σε πλήρη διερεύνηση η πολύκροτη υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Ο Αλ. Χαρίτσης τόνισε προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι αυτή η κρίση εμπιστοσύνης θρέφει την Ακροδεξιά. Υπογράμμισε δε ότι είναι ευθύνη όλων των πολιτικών και πολιτειακών θεσμών και παραγόντων να βάλουν φρένο σε αυτά τα φαινόμενα.

Οι ίδιες πηγές υπενθύμισαν ότι ο Αλέξης Χαρίτσης με χθεσινή του δήλωση κάλεσε τον πρωθυπουργό να συγκαλέσει Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό την ΠτΔ και ζήτησε συνάντηση με την ίδια.

Η κυρία Σακελλαρόπουλου ωστόσο βρίσκεται εκτός Αθηνών και για αυτό τον λόγο υπήρξε η τηλεφωνική επικοινωνία. Αμέσως, σύμφωνα με τις πηγές από την ΚΟ της Νέας Αριστεράς, μετά τον Δεκαπενταύγουστο θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των δύο στο Προεδρικό Μέγαρο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα