Κ. Π. Γκιουλέκας: Η επιλογή Τζιτζικώστα ως Επιτρόπου αποτελεί τιμή για τη Μακεδονία

Η απόφαση του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη να επιλέξει τον Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Α. Τζιτζικώστα ως τον Έλληνα Επιτρόπου στην Κομισιόν, αποτελεί τιμή για την πόλη της Θεσσαλονίκης καιτην Μακεδονί.

Μετά την απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να προτείνει τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, για το αξίωμα του Επιτρόπου της Ελλάδας στην Κομισιόν, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να επιλέξει τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα για το αξίωμα του Έλληνα Επιτρόπου στην Κομισιόν, αποτελεί τιμή για την πόλη της Θεσσαλονίκης και ευρύτερα την Μακεδονία.

Αντανακλά την βαρύτητα που δίνει η Κυβέρνηση στην αναπτυξιακή προοπτική της Μακεδονίας και της Θράκης και δίνει ώθηση στην συνεχή προσπάθεια ανάταξης της ευρύτερης περιοχής μας, ώστε αξιοποιώντας τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα να καταστεί σημείο αναφοράς και προόδου για τη Ν.Α. Ευρώπη και τη Μεσόγειο.

Στον φίλο Απόστολο Τζιτζικώστα, εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα