Νέα «παγαποντιά» Ράμα σε Μπελέρη

Την Κυριακή (4/8) είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές στον δήμο Χειμάρρας, με τον καθαιρεμένο ετσιθελικά Φρέντι Μπελέρη να υποστηρίζει ανοιχτά την υποψηφιότητα του Πέτρου Γκικουρία

Απτόητη συνεχίζει η αλβανική κυβέρνηση του Έντι Ράμα τα «πονηρά» παιχνίδια της με την ελευθερία του Φώτη Μπελέρη, χρησιμοποιώντας μάλιστα αστείες δικαιολογίες προκειμένου να παρατείνει την φυλάκιση του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας και πλέον εκλεγμένου με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ευρωβουλευτή.

Το νέο επεισόδιο στο κακόγουστο σίριαλ παίχτηκε στα μέσα αυτής της εβδομάδας με την αναβολή για τις 2 Σεπτεμβρίου της εκδίκαση της αίτησης που είχε υποβάλει ο Μπελέρης στην αλβανική δικαιοσύνη αιτούμενος να αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους. Η επίσημη δικαιολογία για την αναβολή της εκδίκασης ήταν ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμοι δικαστές να ανέβουν στην έδρα λόγω των αδειών που έχουν πάρει για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους, αφήνοντας τον Μπελέρη να… απολαύσει τον εγκλεισμό του.

Ο ίδιος ο Μπελέρης θεωρεί ότι η δικαστική εμπλοκή δεν είναι τίποτα περισσότερο από άλλη μία μεθόδευση του καθεστώτος Ράμα, η οποία –όπως ισχυρίζεται– στόχο έχει να υφαρπαχθούν οι περιουσίες των Ελλήνων ομογενών στη Χειμάρρα και να τρομοκρατηθούν όσοι εναντιώνονται σε αυτό το σχέδιο. Μάλιστα όπως είπε εμφατικά ο ίδιος δεν έκανε χρήση της ασυλίας του κι ότι επέστρεψε στις φυλακές για να στείλει με τον τρόπο αυτό το μήνυμα στα μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας και στους Αλβανούς πολίτες της περιοχής ότι δεν έχουν τίποτα να φοβούνται.

Ας κρατήσουμε κι αυτό: Αύριο Κυριακή (4/8) είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές στον δήμο Χειμάρρας, με τον καθαιρεμένο ετσιθελικά Φρέντι Μπελέρη να υποστηρίζει ανοιχτά την υποψηφιότητα του Πέτρου Γκικουρία, με τον τελευταίο να εικάζει ότι αυτή η υποστήριξη έπαιξε τον ρόλο της στην αναβολή της εκδίκασης της αίτησης αποφυλάκισης του Μπελέρη.

Για να λέμε, πάντως, όλη την αλήθεια, μαζί με τους Αλβανούς δικαστές σε διακοπές πρέπει να βρίσκονται και στην Ν.Δ. και στο Ευρωπαϊκό Κόμμα και εκεί που έχουν πάει δεν πρέπει να μην έχουν πρόσβαση σε τηλέφωνο, ίντερνετ και γενικώς ενημέρωση. Αλλιώς δεν εξηγείται η αφωνία τους για όσα συμβαίνουν στο τρίγωνο Τίρανα-Αθήνα-Βρυξέλλες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα