Πόρτα ο ΠΑΟΚ στον Μεϊτέ

Την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ με την απόκτηση του Φέντορ Τσάλοφ, τον οποίο ανακοίνωσε χθες το βράδυ η ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Πλέον το βάρος στους Θεσσαλονικείς πέφτει στα χαφ και η υπόθεση που επανήλθε στο προσκήνιο τα τελευταία 24ωρα δεν είναι άλλη από εκείνη του Σουαλιό Μεϊτέ.

Ο Γάλλος μέσος ήταν στα πρώτα «θέλω» του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη φετινή σεζόν, όμως κατάφερε με τη στάση του να ανατρέψει τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί για εκείνον μετά τη συμφωνία που είχε επέλθει με τη Μπενφίκα.

Η επιθυμία του Ρουμάνου για συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή είναι δεδομένη, όμως ο Ιβάν Σαββίδης είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με τη συμπεριφορά του Μεϊτέ και των εκπροσώπων του.

Άλλωστε, αυτός ήταν ο λόγος που ο ΠΑΟΚ απέσυρε άμεσα την προσφορά του στη Μπενφίκα, παρότι τα είχε βρει με τους Πορτογάλους για την αγορά του ποδοσφαιριστή, και μένει να φανεί αν ο Λουτσέσκου θα επιμείνει στην επιστροφή του 30χρονου μέσου ή θα εισηγηθεί την απόκτηση άλλου παίκτη.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, πάντως, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ακούει τον προπονητή και ακολουθεί τις όποιες προτάσεις κάνει για το ρόστερ της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα