Καιρός: Ανεβαίνει σήμερα η θερμοκρασία, υποχωρούν οι ισχυροί άνεμοι

Καιρός: Ανεβαίνει σήμερα ο υδράργυρος, υποχωρούν οι ισχυροί άνεμοι -Πού θα έχει 40άρια

 Πού θα δείξει 40 βαθμούς το θερμόμετρο Με τι καιρό θα κάνουμε Σαββατοκύριακο

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα, Παρασκευή, ο καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά, το μεσημέρι και το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), θα φτάσει στα ηπειρωτικά και τα νησιά του Ιονίου τους 36 με 39 κ

πιθανόν θα έχει 40άριααι τοπικά στη Θεσσαλία,

στο ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη τους 34 με 36 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.

στην ΑΤΤΙΚΗ

  • Καιρός: Αίθριος.
  • Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά μέχρι το απόγευμα από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 26 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

και στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός το Σάββατο 03-08-2024

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες οπότε στα βόρεια, κυρίως ορεινά, θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι στα δυτικά και νότια πελάγη θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο, κυρίως στα ηπειρωτικά. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά και τα νησιά του Ιονίου τους 36 με 39 και τοπικά τους 40 βαθμούς, στο ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη τους 34 με 36 και τοπικά τους 37 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 31 με 33 και τοπικά τους 34 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα