Ντι Μαρία: «Μού είπαν ότι αν επέστρεφα στο Ροσάριο, το επόμενο κεφάλι θα ήταν της κόρης μου»

Ο Άνχελ Ντι Μαρία δεν είχε κρύψει την επιθυμία του να επιστρέψει στην ομάδα της παιδικής του ηλικίας, το Ροζάριο, για να κλείσει με τον πιο συγκινητικό τρόπο την τεράστια καριέρα του.

Ωστόσο, αυτό το ενδεχόμενο έφυγε γρήγορα από το μυαλό του, μετά τις τρομακτικές απειλές που δέχτηκε από τις συμμορίες της περιοχής για την οικογένειά του.

«Υπήρξε μια απειλή στην επιχείρηση της αδελφής μου: ήταν ένα κουτί με ένα κεφάλι γουρουνιού και μια σφαίρα στο μέτωπο και ένα σημείωμα που έλεγε ότι αν επέστρεφα στη Ροζάριο Σεντράλ, το επόμενο κεφάλι θα ήταν αυτό της κόρης μου Πία», ανέφερε ο παγκόσμιος πρωταθλητής στον τηλεοπτικό σταθμό Rosario3.

«Δεν πρόκειται να επιστρέψω στο Ροζάριο με αυτόν τον τρόπο. Άγγιξαν την οικογένειά μου και δεν πρόκειται να το επιτρέψω αυτό. Όχι με οποιοδήποτε τίμημα», πρόσθεσε ο 36χρονος, με τον κυβερνήτη της Σάντα Φε, Μαξιμιλιάνο Πουλάρο, να τονίζει αυτόν τον μήνα ότι υπάρχουν πρωτόκολλα που εγγυώνται την ασφάλεια των δημόσιων προσώπων.

Όμως, ο Ντι Μαρία διαφώνησε κατηγορηματικά: «Είναι ασέβεια να μιλάμε για ασφάλεια και πρωτόκολλα για μένα, όταν οι άνθρωποι από το Ροζάριο δεν μπορούν να βγουν στη δουλειά τους, δεν μπορούν να περιμένουν το λεωφορείο χωρίς να τους ληστέψουν ή να τους σκοτώσουν για ένα σακίδιο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα