Η πρόκριση του πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ στον Γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Champions League θα κριθεί αποκλειστικά στο Novasports!

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά αντιμετωπίζειεκτός έδρας τη βοσνιακή Μπόρατς Μπάνια Λούκα (Τετάρτη 31 Ιουλίου, 22:00) στονεπαναληπτικό αγώνα του 3-2 της Τούμπας για τον Β’ προκριματικό γύρο του UEFAChampionsLeague

O ΠΑΟΚ επιδιώκει τη διάκριση στο UEFAChampionsLeagueκαι αυτό θα γίνει αποκλειστικά στο «γήπεδο» του Novasports! Οι φίλοι του ποδοσφαίρου την Τετάρτη 31 Ιουλίου στις 22:00 θα έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά και αποκλειστικά στο NovasportsPrimeκαι σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου τον επαναληπτικό αγώνα του «Δικέφαλου» του Βορρά κόντρα στη Μπόρατς Μπάνια Λούκα για τον Β’ προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη νίκη με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο της Τούμπας κόντρα στη βοσνιακή Μπόρατς Μπάνια Λούκα θα επιδιώξει να ολοκληρώσει την προσπάθεια για πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του UEFA ChampionsLeague.Εκεί θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Μάλμε–Κλάκσβικ (πρώτος αγώνας 4-1 για τη Μάλμε).

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα