Τρέχει να κρυφτεί πίσω από μηνύσεις η περίφημη Μπάρμπαρα Μπουτς

Πρώτα προσέβαλε και διακωμώδησε και τώρα απειλεί

Τρέχει να κρυφτεί πίσω από τη δικαιοσύνη η DJ που συμμετείχε στην σκηνή που προκάλεσε θύελλα οργής στη διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού καθώς προσβάλλοντας και διακωμωδώντας τον Χριστιανισμό.

Ο δικηγόρος της Μπάρμπαρα Μπουτς ανέφερε σε επιστολή που δημοσίευσε στο Instagram της DJ ότι η Μπουτς «έχει απειληθεί με θάνατο, βασανιστήρια και βιασμούς και επίσης έχει γίνει στόχος πολυάριθμων αντισημιτικών, ομοφοβικών, σεξιστικών και προσβολών».

Αν και ο καλλιτεχνικός διευθυντής της τελετής Thomas Jolly προσπάθησε να κάνει το άσπρο μαύρο με δικαιολογίες για μικρά παιδιά, ότι τάχα μου δεν εμπνεύστηκε τη σκηνή από τον Μυστικό Δείπνο, είναι λογικό οι αντιδράσεις να συνεχίζονται.

Η δικηγόρος της Μπουτς, Όντρεϊ Μσελάτι, ανέφερε ότι θα υποβάλλει μηνύσεις. Συνήθως, οι δικαστικές αρχές της Γαλλίας εξετάζουν τέτοιες καταγγελίες και αποφασίζουν εάν θα ξεκινήσουν επίσημη αστυνομική έρευνα.

Η μήνυση ανέφερε ότι η Μπουτς έχει γίνει «στόχος μιας εξαιρετικά βίαιης εκστρατείας παρενόχλησης και δυσφήμισης στο διαδίκτυο».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα