Ρώμας κατά Κυριακίδη για τους ηθοποιούς που εισέρχονται στην πολιτική

Ο Χάρης Ρώμας απαντώντας σε σχόλιο του Βλαδίμηρου Κυριακίδη πως κακώς κάποιοι ηθοποιοί ασχολούνται με την πολιτική, τον κάρφωσε λέγοντας πως με μεγάλη ευκολία κερδίζεις μια θετική άποψη για την πάρτη σου, ενοχοποιώντας συναδέλφους σου που έχουν ξοδέψει ιδρώτα

Στην πρόσφατη δήλωση του Βλαδίμηρου Κυριακίδη, αναφορικά με τους ηθοποιούς που μπαίνουν στον χώρο της πολιτικής, αναφέρθηκε ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, σε συνέντευξή του πριν από μερικές εβδομάδες, σχολίασε το γεγονός ότι κάποιοι ηθοποιοί μεταβαίνουν στον χώρο της πολιτικής, λέγοντας: «Δικαίωμά τους είναι να μπουν στην πολιτική, εγώ δεν θα έμπαινα. Δικαίωμά τους είναι, όμως. Από τη στιγμή που πιστεύουν ότι μπορούν να συνεισφέρουν στα κοινά, καλά κάνουν και μπαίνουν. Αλλά η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι κακώς κάνουν και μπαίνουν. Δεν συνεισφέρουν με τίποτα».

Καλούμενος να σχολιάσει τα παραπάνω, ο Χάρης Ρώμας σημείωσε, μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στον Βλαδίμηρο Κυριακίδη: «Τον αγαπώ και έχουμε συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη αγάπη. Όμως, πρέπει να τον βάλω στη θέση του ως προς αυτό, γιατί αυτό είναι λαϊκισμός».

«Καλλιτέχνες όπως ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, που σε μια ατυχή δήλωση είπε ότι κακώς οι ηθοποιοί ασχολούνται με την πολιτική, πιθανώς κρίνοντας από τον εαυτό σου να θεωρείς ότι δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα. Πιθανώς εκείνος δεν έχει να προσφέρει τίποτα, γιατί δεν μπορεί να προσφέρει μέσα από τον τρόπο που λειτουργεί. Με μεγάλη ευκολία κερδίζεις εσύ μια θετική άποψη για την πάρτη σου, ενοχοποιώντας συναδέλφους σου, οι οποίοι έχουν ξοδέψει ιδρώτα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος στις περασμένες αυτοδιοικητικές εκλογές είχε διεκδικήσει τη δημαρχία στο Χαλάνδρι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα