Αρχαίο πνεύμα αθάνατο και μαφία

Αν είχε η ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες έναν καρυδάτο παράγοντα δεν θα γίνονταν όσα έγιναν εις βάρος της Δώρας Γκουντούρα, το απόγευμα της Δευτέρας!

«Εχω κάποιες ενστάσεις για τα χτυπήματα, αλλά δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία τη διαιτησία. Η δικαιολογία για τη διαιτησία είναι για τους αδύναμους….» είπε κλαίγοντας η Δώρα Γκουντούρα μετά τον αποκλεισμό της από την Γαλλίδα αντίπαλό της.

Νωρίτερα, είχε γίνει η σφαγή του αιώνα από έναν ανεκδιήγητο Ιταλό διαιτητή που με το ζόρι ήθελε να στείλει τη Γαλλίδα αντίπαλο της Ελληνίδας πρωταθλήτριας στην τετράδα και στα μετάλλια.

Γνωστό το κόλπο.

Επειδή οι Γάλλοι είναι διοργανωτές θέλουν μετάλλια για να συνεχίσει να πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο, να πωλούνται τα εισιτήρια και να είναι μικρότερο το έλλειμα που θα δημιουργήσουν στη χώρα οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Ο προπονητής της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, Θανάσης Δελενίκας  χύμηξε στον διαιτητή που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα.

Στο ποδόσφαιρο δεν θα είχε φύγει από το γήπεδο, αλλά η ξιφασκία είναι ευγενές άθλημα.

«Ντροπή σας» φώναζε ο Δελενίκας και ακουγόταν μέσα από την τηλεοπτική μετάδοση.

Οι δηλώσεις του ήταν ενδεικτικτικές της οργής του: «Αυτό που έγινε σήμερα δεν είναι αδικία. Είναι σκάνδαλο! Έπαιζε μία Γαλλίδα και έπρεπε να περάσει. Ήταν ένα ματς που έπρεπε να λήξει 15-9 υπέρ μας. Είναι τεράστια αδικία. Είναι κρίμα κάποιοι να παίζουν με τον κόπο των παιδιών. Είναι αδικία!» φώναζε εξοργισμένος, αλλά ποιος να τον ακούσει….

Η ελληνική αποστολή άφωνη απέναντι στο σκάνδαλο ακολουθεί πιστά το… Ολυμπιακό πνεύμα αθάνατον και αφήνει την μαφία να αλωνίζει!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα