Άδωνις Γεωργιάδης: «Μπράβο Παυλάρα θα διαλύσεις τον ΣΥΡΙΖΑ. Εύγε»

Σχολιάζοντας την ανάρτηση Κασσελάκη για τη «μισή» διαγραφή Πολάκη, ο υπουργός Υγείας προέβη σε πρόβλεψη ολικής επαναφοράς του βουλευτή Χανίων μέσα στο προσεχές φθινόπωρο

Ο Αδωνις Γεωργιάδης δεν άφησε ασχολίαστη την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη για την «μισή» διαγραφή του Παύλου Πολάκη, προβλέποντας ότι θα τον επαναφέρει το φθινόπωρο.

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε μεταμεσονύκτια ανάρτηση που έκανε, έκανε λόγο για διαγραφή Πολάκη μόνο από την Κοινοβουλευτική Ομάδα λόγω συμπεριφοράς και πως ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Χανίων παραμένει ΣΥΡΙΖΑ. Άφηνε παράλληλα νέες αιχμές κατά των «87» λέγοντας πως κάποιοι άλλοι πληγώνουν το κόμμα.

Ο υπουργός Υγείας, συνεργάτιδα του οποίου έπεσε θύμα λεκτικής επίθεσης άνευ λόγου και αιτίας από τον Κρητικό βουλευτή, τόνισε σε ανάρτησή του πως ο Κασσελάκης ετοιμάζει ήδη την επιστροφή του Πολάκη «ως τον Οκτώβριο»

«Ο Κασσελάκης ετοιμάζεται να επαναφέρει τον Πολάκη μετά βαΐων και κλάδων έως τον Οκτώβριο. Έως τότε προφανώς θα έχει διώξει άλλους βουλευτές που ήδη βγήκαν και στηλίτευσαν την συμπεριφορά του και φυσικά την κα Λινού, την οποία ο Πολάκης κατηγόρησε ότι “έστησε συνωμοσία…” δηλ. ότι έκλαψε επίτηδες για να διώκουν τον Πολάκη κατ΄εντολήν μου (;)…..τώρα πραγματικά τέτοιο χάος έχετε ξαναδεί σε κόμμα;….Μπράβο Παυλάρα τελικά θα τον διαλύσεις όλο τον Σύριζα εύγε» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα