Έρχεται σήμερα στην Αθήνα ο Βέλντε και υπογράφει στον Ολυμπιακό

Ο 25χρονος Νορβηγός εξτρέμ έκαμψε την αντίσταση της Λεχ Πόζναν

Έρχεται σήμερα στην Αθήνα ο Κρίστοφερ Βέλντε, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.  Ο 25χρονος Νορβηγός εξτρέμ της Λεχ Πόζναν είχε συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους» και γίνονταν παζάρια για την χρυσή τομή με τον πολωνικό σύλλογο, που όμως δεν είχε πολλά περιθώρια ελιγμών, καθότι είχε δώσει τα χέρια με τον παίκτη για την αποχώρηση του μέσα στο καλοκαίρι, μετά την άρνηση του να τον παραχωρήσει στις δύο προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους.

Όσον αφορά το θέμα του Αντρέ Όρτα, υπάρχει ένα τελευταίο ρεπορτάζ από την A Bola με  τίτλο «η πώληση του Όρτα θα αποφέρει 5 εκ. ευρώ στην Μπράγκα», αναφέρει:

«Ο Όρτα είναι κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Ο ελληνικός σύλλογος έχει δεσμευτεί να υπογράψει με μόνιμη μεταγραφή τον Πορτογάλο μέσο και γι΄αυτό τον σκοπό βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μπράγκα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο Ολυμπιακός αρχικά είχε ένα προϋπολογισμό 4 εκ. ευρώ για τη μεταγραφή, αλλά ο πρόεδρος της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαδόρ, έκανε γνωστό ότι το ποσό αυτό ήταν ανεπαρκές. Υπό αυτή την έννοια, και σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε η A Bola, η Μπράγκα έθεσε τον πήχη στα 5 εκ. ευρώ, με τη διαφορά του ενός εκατομμυρίου Ευρώ να μην πρέπει να αποτελέσει εμπόδιο για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Οι δύο σύλλογοι συνεχίζουν τις απευθείας συνομιλίες και η έντονη επιθυμία του Ολυμπιακού να έχει ξανά τον Όρτα στις τάξεις του, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι Έλληνες έχουν την οικονομική διαθεσιμότητα για να φτάσουν το μπάτζετ που επιδιώκουν οι άνθρωποι της Μπράγκα, θα πρέπει να είναι συνώνυμο της επιτυχίας στην επιχείρηση. Κάτι που υπό κανονικές συνθήκες θα πρέπει να γίνει πραγματικότητα τις επόμενες μέρες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα