Η Άρσεναλ 2-1 τη Γιουνάιτεντ στο Λος Άντζελες

Πάνω από 50.000 φίλαθλοι παρακολούθησαν το ματς

Παράδοση χτίζει η Άρσεναλ απέναντι στη Γιουνάιτεντ!

Σε ένα ματς στο οποίο ο Αρτέτα χρησιμοποίησε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές οι «κανονιέρηδες» πέτυχαν την τρίτη σερί τους νίκη – έστω και σε φιλικό – επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η αναμέτρηση  στο SoFi Stadium του Λος Άντζελες έγινε μπροστά σε περίπου 50.000 θεατές οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν δυο από τις κορυφαίες ομάδες στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Αυτή που προηγήθηκε ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήταν το 10ο λεπτό όταν ο Ράσφορντ με ωραία μπαλιά βρήκε τον Χόιλουντ. Το νέο «9» της Γιουνάιτεντ πήρε την μπάλα και παρότι… καταδιωκόμενος από τον νεαρό Χέβεν, κράτησε όμορφα την μπάλα πάτησε περιοχή και με όμορφο πλασέ στην κλειστή γωνία νίκησε τον Χάιν για το 1-0.

Η Άρσεναλ έβγαλε αντίδραση και με τη συμπλήρωση 26 λεπτών ισοφάρισε όταν ο 16χρονος Νουανέρι έκανε την ενέργεια από τα αριστερά και γύρισε την μπάλα παράλληλα στον Ζέσους ο οποίος με πλασέ προ κενής εστίας έκανε το 1-1.

Οι δυο προπονητές προχώρησαν σε αλλαγές με την Άρσεναλ να φτάνει στην ανατροπή στο 81′. Ο πιτσιρικάς, Λιούς-Σκέλι πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, πάσαρε αριστερά στον Μαρτινέλι, που συνέκλινε προς τα μέσα έκανε την προσποίηση και με άψογο πλασέ στην κλειστή γωνία νίκησε τον Ονάνα για το τελικό 2-1.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα