Η Σελίν είναι και πάλι εδώ: Ρίγη συγκίνησης από την επιστροφή της μεγάλης σταρ μετά από 4 χρόνια

Η 56χρονη ντίβα πάγωσε τον πλανήτη, όταν αποκάλυψε ότι πάσχει από μία σπάνια νευρολογική διαταραχή - Επέστρεψε υπέρλαμπρη, επάνω στον Πύργο του Άιφελ, τραγουδώντας τον "Ύμνο της Αγάπης" στο κλείσιμο της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων

Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι ολοκληρώθηκε με μία συγκινητική στιγμή, καθώς η Σελίν Ντιόν η οποία πάσχει από μία σπάνια νευρολογική διαταραχή, επέστρεψε μουσικά μετά από τέσσερα χρόνια.

Η 56χρονη σταρ ερμήνευσε στον Πύργο του Άιφελ το «Hymne à L’Amour» της θρυλικής Εντίθ Πιαφ, με τους θαυμαστές της από ολόκληρο τον κόσμο, να αποθεώνουν την ερμηνεία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε το βίντεο

Τον Δεκέμβριο του 2020 η Σελίν Ντιόν διαγνώστηκε με το Stiff Person Syndrome (Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου), μια σπάνια και χρόνια νευρολογική διαταραχή που προκαλεί μυϊκή δυσκαμψία και μερικές φορές έντονους σπασμούς και υποχρεώθηκε να σταματήσει τις ζωντανές εμφανίσεις της, με την τελευταία να χρονολογείται από την άνοιξη του 2020 στη Νέα Υόρκη.

Η Ντιόν είχε ερμηνεύσει το «The Power of the Dream» στην Τελετή Έναρξης στην Ατλάντα το 1996 και οι φήμες για επιστροφή στους Ολυμπιακούς Αγώνες κυκλοφόρησαν από τότε που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του γαλλικής Vogue τον Απρίλιο.

Η Ντιόν είχε αναφερθεί σε ένα εξαντλητικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης για να ανακτήσει τη δύναμη και την υγεία της. «Θέλω να είμαι ο καλύτερος εαυτός μου. Θέλω να ξαναδώ τον Πύργο του Άιφελ», σημείωνε τότε χαρακτηριστικά.

Η Σελίν Ντιόν ήθελε να επιστρέψει στη σκηνή εδώ και πάρα πολύ καιρό, παρά το σύνδρομο από το οποίο πάσχει και το οποίο τη δυσκολεύει ακόμα και στη φωνή της. Στο ντοκιμαντέρ της με τίτλο «Ι am Celine Dion», είχε πει με δάκρυα στα μάτια: «Όταν προσπαθώ να τραγουδήσω, οι πνεύμονές μου είναι εντάξει. Αυτό που υπάρχει μπροστά τους όμως, είναι τόσο άκαμπτο λόγω του συνδρόμου που έχω, που δεν μπορώ. Και μου είναι πολύ δύσκολο να το ακούω και να σας το δείχνω».

BLU_A96856714
Η Σελίν Ντιόν την ώρα που αποχωρεί από το ξενοδοχείο της για να πάει στην τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Όπως είχε αναφέρει σε μία ανάρτησή της τον Μάρτιο: «Η προσπάθεια να ξεπεράσω αυτή την αυτοάνοση διαταραχή ήταν μια από τις δυσκολότερες εμπειρίες της ζωής μου, αλλά παραμένω αποφασισμένη να επιστρέψω μια μέρα στη σκηνή και να ζήσω μια όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή. Είμαι βαθιά ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη από τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, την ομάδα μου και όλους εσάς!».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα