«Για τα μάτια του κόσμου η διαγραφή Πολάκη», διαμηνύει η Πειραιώς

Κυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας την αντίδραση Κασσελάκη απέναντι στην φραστική επίθεση Πολάκη στη συνεργάτιδα του Α. Γεωργιάδη δήλωσαν πως οι φράσεις «αισθάνομαι άσχημα για την απόφαση», «πραγματικά τον αγαπώ» και «ο Παύλος ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ», δεν είναι τίποτα, παρά «υποκριτική»

Υποκριτική χαρακτηρίζουν από την κυβέρνηση τη στάση Κασσελάκη σε ότι αφορά τον Παύλο Πολάκη.

Συγκεκριμένα, κυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας, χαρακτήριζαν υποκριτική τη στάση Κασσελάκη στο θέμα Πολάκη με βάση τα όσα είπε χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για το στέλεχος του κόμματός του στο κλείσιμο της ΚΟ και κεκλεισμένων των θυρών.

«Οι φράσεις «αισθάνομαι άσχημα για την απόφαση», «πραγματικά τον αγαπώ» και «ο Παύλος ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ», που χρησιμοποίησε ο κ. Κασσελάκης για τον Πολάκη, αποδεικνύουν ότι η διαγραφή του από την ΚΟ ήταν για τα μάτια του κόσμου και πως μέσα στο περιβάλλον πολιτικής αποσύνθεσης του ΣΥΡΙΖΑ ο ένας κρατάει τον άλλον», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι ίδιες κυβερνητικές πηγές.

Το bullying Πολάκη σε συνεργάτιδα του ΄Αδωνι Γεωργιάδη

΄Ολα ξεκίνησαν χθες όταν ο Παύλος Πολάκης στη διάρκεια συνεδρίασης της επιτροπής Υγείας επιτέθηκε στη συνεργάτιδα του Αδωνι Γεωργιάδη, την νομική σύμβουλο του υπουργείου για το νομοσχέδιο που συζητούσαν λέγοντάς της να μην… στρίβει τη μούρη της και άλλα παρόμοια.

Τη συνεργάτιδα του υπουργού υπερασπίστηκε η Αθηνά Λινού, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία μόλις πήρε το λόγο ξέσπασε σε κλάματα και ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά Πολάκη.

Οι αντιδράσεις ήταν οξύτατες από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και από όλα τα υπόλοιπα κόμματα και ο Στέφανος Κασσελάκης αποφάσισε την διαγραφή Πολάκη από την ΚΟ του κόμματος.

Χθες το απόγευμα στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αν και ο Στέφανος Κασσελάκης αρχικά δεν έκανε καμία αναφορά στο θέμα της διαγραφής Πολάκη, παρά μόνο εμμέσως, στο κλείσιμο της συνεδρίασης και κεκλεισμένων των θυρών είπε: «Ήταν μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση. Και θα υπάρχουν τακτικές συνεδριάσεις σημαντικές θεματικές. Αισθάνομαι άσχημα για την απόφαση που αναγκάστηκα να πάρω. Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση, γιατί πραγματικά τον αγαπώ κι έχει κάνει σπουδαία δουλειά στο υπουργειο Υγείας και στα νοσοκομεία της χώρας. Όπου πήγαινα μου μιλούσαν γι’ αυτόν. Αλλά στη Βουλή πρέπει να είμαστε θεσμικοί και να μιλάμε με τον ανάλογο σεβασμό σε όλους. Ο Παύλος ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μέσα στη Βουλή υπάρχουν και όρια και η ΝΔ έχει προσβάλει τον χώρο της Βουλής με διάφορες αντιθεσμικές της δράσεις. Θα φτιάξουμε ενα υπερσύγχρονο κόμμα που θα αντανακλά τις προθέσεις του κόσμου. Η αριστερά δεν είναι μόνο όσοι γαλουχηθήκαν ή είχαν συγγενείς στην αριστερά αλλά και ουδέτεροι που συστρατεύθηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα