Το ‘πε και το ‘κανε ο Ξυπολυτάς

Το πρωί της Δευτέρας εγκαινιάζεται η λειτουργία του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Δ.Ε Εκάλης του δήμου Κηφισιάς

Μια από τις βασικές εξαγγελίες του προγράμματός του για τον δήμο της Κηφισίας που αφορούν τη θωράκιση της περιοχής απέναντι στην κλιματική αλλαγή κάνει και επισήμως πράξη ο δήμαρχος Βασίλης Ξυπολυτάς καθώς το πρωί της Δευτέρας θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια λειτουργίας του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Δ.Ε Εκάλης του δήμου Κηφισιάς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο παλιό Αστυνομικό Τμήμα της Εκάλης, στη συμβολή των οδών Μιμόζας και Αγοράς, όπου θα είναι και η έδρα του εθελοντικού κλιμακίου το οποίο θα επανδρώνουν 20 εθελοντές πυροσβέστες Π.Σ. και 9 δόκιμοι εθελοντές.

Στην υπηρεσία του κλιμακίου έχει διατεθεί ένα ιδιόκτητο πυροσβεστικό όχημα IVECO 130, με δεξαμενή 3.000 lt και τομέας ευθύνης του θα είναι τα διοικητικά όρια του δήμου Κηφισιάς, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να επέμβει σε συμβάντα που μπορεί να εκδηλωθούν σε όμορους δήμους.

Σημειώνεται ότι μακρόπνοος στόχος του Βασίλη Ξυπολυτά και των συνεργατών του είναι να μετεξελιχθεί το εθελοντικό κλιμάκιο σε σταθμό της Πυροσβεστικής στην Εκάλη με πολλαπλές επιχειρησιακές δυνατότητες.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα