Απάντηση Γιαννακόπουλου: «Μακάρι όταν σας προτάθηκε το ΣΕΦ να μην είχατε αρνηθεί»

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού πήρε θέση σε όσα είπαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι

Την απάντησή του στις δηλώσεις των αδερφών Αγγελόπουλων για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ έδωσε μέσω Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

«Καλωσορίζουμε τον παικταρά Σάσα ξανά στο Ελληνικό πρωτάθλημα της Α1. Εμείς είμαστε υπέρ σε ότι κάνει το πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό. Έτσι ψηφίσαμε και υπέρ του σάλαρι καπ εντός συνόρων όπως έκαναν όλες οι ομάδες εκτός μίας…».

«Μακάρι και εσείς όταν σας προτάθηκε το ΣΕΦ προ τριετίας (ταυτόχρονα με το ΟΑΚΑ σε εμάς, και με την ίδια ακριβώς διαδικασία να μην είχατε αρνηθεί)… Ελπίζω να μην προσπαθήσετε να το διαψεύσετε. Έστω και τώρα πάρτε το και επενδύστε να το κάνετε και εσείς εφάμιλλο του ΟΑΚΑ. Η ανταγωνιστικότητα ανεβάζει το προϊόν», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Και κάτι επί προσωπικού αφού πάλι ασχολείσαι μαζί μου ενώ δεν σε βλέπω. Το να προσπαθείς να πείσεις τους οπαδούς σου ότι βάζεις πιο πολλά λεφτά από εμένα ενώ εγώ προσπαθώ να φτιάξω έναν οργανισμό που θα είναι σύντομα αυτάρκης πραγματικά με ξεπερνάει. Αν εσύ νιώθεις μάγκας για τα τσουβάλια λεφτά που έχεις βάλει και συνεχίζεις να βάζεις τι να πω…

Εγώ νιώθω μ@λ@κ@ς για τα δικά μου τσουβάλια όλα αυτά τα χρόνια. Εγώ θέλω να κερδίζω μέσα έξω από το γήπεδο αλλά και να συνεισφέρω στην άνοδο όλου του αθλήματος. Εκεί είναι η μαγκιά μας, αλλά και όλη η διαφορά μας. Σε μία παρουσίαση παίκτη, δεν θεωρείται προτροπή σε βία και δυσφήμιση το να αναφέρεις ότι αντίπαλη ομάδα πήρε με παράνομη παραχώρηση από το κράτος ένα γήπεδο; Πόσο δεν όταν σου παραχωρούσαν και δεν ήθελες το ΣΕΦ!».

Στη συνέχεια, απάντησε για τα περί αθέμιτου ανταγωνισμού που είπαν οι πρόεδροι του Ολυμπιακού: «Υπήρξε αναφορά σε αθέμιτο ανταγωνισμό. Ο ένας ελληνοποιεί ό,τι του αρέσει με αποτέλεσμα να υπάρχουν φορές που στην δωδεκάδα να μιλάνε μαξ δύο άτομα ελληνικά και θέλει γήπεδο έτοιμο από την Πολιτεία. Ο άλλος έχει μαζέψει ό,τι ελληνικό στοιχείο κυκλοφορεί και επενδύει 15 εκατ. ευρώ σε αναβάθμιση σταδίου. Ο ένας λέει “ναι, θα το πάρω το ΟΑΚΑ”, ο άλλος λέει ταυτόχρονα “όχι ευχαριστώ, δεν θέλω το ΣΕΦ”».

«Και στο αστείο επιχείρημα ότι το ΟΑΚΑ είναι μεγαλύτερο κλπ κλπ… Ακριβώς γι’ αυτό επί 20 χρόνια πληρώνουμε τα διπλά στο Δημόσιο ως ενοίκιο από ό,τι εσείς, όπως και τα λειτουργικά είναι απείρως μεγαλύτερα. Καλά, συμβούλους δεν έχετε πριν μιλήσετε;».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα