Πρωταθλήτρια της ενόργανης μηνύει πρώην προπονητή της για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Στη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής σε βάρος ομοσπονδιακού προπονητή, τον καταγγέλλει για τα αδικήματα της απόπειρας βιασμού, κατάχρησης ανηλίκου και προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Την Τετάρτη, 24 Ιουλίου, έγινε γνωστό ότι μία πρώην πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, κατέθεσε μήνυση σε βάρος ενός πρώην προπονητή της, σε αστυνομικό τμήμα.  Στη μηνυτήρια αναφορά της σε βάρος ομοσπονδιακού προπονητή τον  καταγγέλλει για τα αδικήματα της απόπειρας βιασμού, κατάχρησης ανηλίκου και προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας .

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η πρώην πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής σήμερα είναι 26 ετών, ενώ η ασέλγεια και απόπειρα βιασμού που καταγγέλλει  τελέστηκαν  μεταξύ 2012 – 2017 και το 2018. Το 2012 η αθλήτρια ήταν ανήλικη. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η πρωταθλήτρια της ενόργανης, ο προπονητής ξεκίνησε να την κακοποιεί λεκτικά και σωματικά από την τρυφερή ηλικία των 14 ετών. Στη συνέχεια όμως τα πράγματα πήραν νέα τροπή. Ο προπονητής άρχισε να την παρενοχλεί διαρκώς σεξουαλικά και κάποια στιγμή αποπειράθηκε να την βιάσει.

Η μήνυση, κατατέθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας του Παλαιού Φαλήρου και στη συνέχεια οδηγήθηκε και εξετάζεται από την Εισαγγελία που θα ερευνήσει τα γεγονότα που φέρονται να τελέστηκαν την από την εποχή που η πρώην πρωταθλήτρια ήταν ανήλικη μέχρι και που έγινε 19 ετών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα