Πολάκης: «Έκανα μεγάλο λάθος που ψήφισα Σακελλαροπούλου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας»

Εξηγήσεις για την απουσία του από τη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου, έδωσε ο υπ. Υγείας επί ΣΥΡΙΖΑ, αναρτώντας δημοσιεύματα που θέλουν την ΠτΔ να αρνήθηκε την πρόσκληση σε συγγενείς των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Από τα πυρά του... δεν γλίτωσε ούτε ο Α. Τσίπρας

Την πρόσκληση που έλαβε από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για τη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ανήρτησε στο Facebook ο Παύλος Πολάκης.

Μαζί με την πρόσκληση, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αναπληρωτής υπουργός υγείας επί ΣΥΡΙΖΑ έχει ανεβάσει και μια σειρά εικόνων με ρεπορτάζ ιστοσελίδων για τους προσκεκλημένους στο Προεδρικό Μέγαρο, που υποστηρίζουν ότι η Κατερίνα Σακελλαροπούλου απέκλεισε από την εκδήλωση τους γονείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

Στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης δηλώνει μετανιωμένος που ψήφισε την κυρία Σακελλαροπούλου για Πρόεδρο σημειώνοντας: «Προφανώς ένα μεγάλο λάθος που έκανα σε ψηφοφορία» και προσθέτει: «Προφανώς και δεν πήγα» (εννοώντας την δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας).

Τέλος αφήνει αιχμές πιθανότατα κατά του Αλέξη Τσίπρα, γράφοντας: «Ας όψονται, ξέρουν ποιοι, αυτοί που την παίνευαν».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα