Αράο: «Να σιγουρέψουμε τη νίκη απέναντι στην Μπότεφ»

«Όποιος παίζει στον Παναθηναϊκό γνωρίζει πολύ καλά και την ευθύνη που έχει»

Για τις ευθύνες που έχει κάθε ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, αλλά και τις ευκαιρίες τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτούν οι «πράσινοι» στο πρώτο ματς με την Μπότεφ, αναφέρθηκε ο Γουίλιαν Αράο.

Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο θα παλέψει την Πέμπτη για το αποτέλεσμα που θα του δώσει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, με τον Βραζιλιάνο, να τονίζει ότι ο Παναθηναϊκός έχει μελετήσει την αντίπαλο του και ότι άπαντες έχουν δουλέψει σε συγκεκριμένα πράγματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου:

-Πρώτο ματς με πολύ μεγάλη υποχρέωση πρόκρισης για τον Παναθηναϊκό. Πώς το βιώνουν αυτό οι παίκτες καθημερινά και τι πρέπει να έχει αύριο η ομάδα για να κάνει το πρώτο βήμα;

«Καταρχάς όποιος παίζει στον Παναθηναϊκό γνωρίζει πολύ καλά και την ευθύνη που έχει καθώς και όλα όσα πρέπει να κάνει. Άρα όλοι γνωρίζουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Είναι μια όμορφη πίεση για κάθε παίκτη. Πρέπει να έχουμε έναν αγώνα σίγουρο, έναν αγώνα που θα είναι σωστός. Θα πρέπει στον αυριανό αγώνα να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας και να σιγουρέψουμε τη νίκη και κατόπιν την πρόκριση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα