Κλείνει τον Κρίστοφερ Βέλντε ο Ολυμπιακός

Ο παίκτης της Λεχ Πόζναν προτιμά την Ελλάδα από το MLS

Πλησιάζει στην απόκτηση του Κρίστοφερ Βέλντε ο Ολυμπιακός. Ο Πολωνός δημοσιογράφος, Σεμπαστιάν Σταζέφσκι, σε ανάρτησή του στο X, κάνει αποκαλύψεις και  προσθέτει και άλλες πληροφορίες για τις διαπραγματεύσεις των ερυθρολεύκων με την Λεχ Πόζναν. Η μετακίνηση του Νορβηγού εξτρέμ (1,79 μ.) στην Ελλάδα είναι σχεδόν βέβαιη.

«Ο Κρίστοφερ Βέλντε είναι κοντά στην μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης της Λεχ Πόζναν έχει και πρόταση από ομάδα του MLS αλλά προτιμά να παίξει στην Ελλάδα. Οι διαπραγματεύσεις σχετικά με το συμβόλαιο και τα χρήματα είναι ακόμη σε εξέλιξη. Αυτό ενδεχομένως να είναι περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ συν κάποια μπόνους αλλά και ένα ποσοστό μεταπώλησης. Οι συζητήσεις πιθανότατα θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και το τέλος Ιουλίου», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Ο Νορβηγός ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τη Λεχ Πόζναν για ενάμιση χρόνο ακόμη -έως τον Δεκέμβριο του 2025- και προέρχεται από σπουδαία περίοδο όπου σε 39 συμμετοχές είχε 13 γκολ και 5 ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Τη σεζόν 2022-23, ο νεαρός επιθετικός έπαιξε σε 38 ματς σε πρωτάθλημα και Conference League, με απολογισμό 13 γκολ και τέσσερις ασίστ. Συνολικά στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο έχει 216 παιχνίδια, 56 γκολ και 37 ασίστ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα