Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε τον θηριώδη Μάρτιν Άνταμ

Ο Ούγγρος διεθνής επιθετικός καλύπτει το κενό του Μιριτέλο

Την απόκτηση του 30χρονου Ούγγρου επιθετικού Μάρτιν Άνταμ ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης, καλύπτοντας το κενό που άφησε ο Μιριτέλο.

Η ανακοίνωση:

«Ο ASTERAS AKTOR ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον διεθνή ποδοσφαιριστή, Martin Adam.

Ο Martin Adam είναι γεννημένος στις 6 Νοεμβρίου 1994 στην πόλη Budapest της Ουγγαρίας και υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026 με την ομάδα μας.

Αγωνίζεται ως επιθετικός και είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ουγγαρίας, μετρώντας 25 συμμετοχές και 3 γκολ. Μάλιστα, αγωνίστηκε στο Euro 2024, που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες, έχοντας τρεις συμμετοχές στους αγώνες του ομίλου με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Ο Ούγγρος ποδοσφαιριστής έχει επίσης αγωνιστεί στο Europa League, αλλά και στο Champions League Ασίας.

Καλωσορίζουμε τον Martin Adam στην οικογένεια του ASTERAS ACTOR και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του νέου παίκτη του Αστέρα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη νέα προοπτική στην καριέρα μου. Αισθάνομαι έτοιμος για πολλή δουλειά και αφοσίωση για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, ευχαριστώ για την υποδοχή. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό ότι έρχομαι στον Αστέρα μετά από μία διοργάνωση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, στην οποία συμμετείχα με την Εθνική ομάδα της χώρας μου και από την οποία διοργάνωση πήρα απίστευτες εμπειρίες και παραστάσεις. Το Euro ήταν μία καταπληκτική στιγμή για εμένα, όπως και για κάθε ποδοσφαιριστή και σίγουρα αποτέλεσε μια γιορτή του αθλήματος. Θα συνεχίσω να δουλεύω, να βελτιώνομαι και να έχω φιλοδοξίες υψηλές, όπως και ο Αστέρα».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα