Βελόπουλος: Η απελευθέρωση η μόνη δίκαιη και βιώσιμη λύση για το Κυπριακό

«Αυτούς τους ήρωες τιμούμε σήμερα. Και δεν πρόκειται να προδώσουμε την θυσία τους, "νομιμοποιώντας" με οποιοδήποτε τρόπο τους Τούρκους δολοφόνους τους»

Η Κύπρος δεν είναι διαιρεμένη αλλά κατά το ήμισυ σκλαβωμένη, δήλωση ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος για την συμπλήρωση 50 ετών από την τουρκική εισβολή στη Μεγαλόνησο.

«Υπό το απαθές βλέμμα της “διεθνούς κοινότητας” και της υποτιθέμενα “ενωμένης” Ευρώπης, συμπληρώνονται 50 χρόνια εθνοκάθαρσης του Κυπριακού Ελληνισμού από τους βάρβαρους Τούρκους εισβολείς. Η Κύπρος δεν είναι “διαιρεμένη”, αλλά κατά το ήμισυ, σκλαβωμένη, καθώς ηρωικοί υπερασπιστές κράτησαν Θερμοπύλες για να σταματήσουν τα υπεράριθμα βάρβαρα στίφη», δήλωσε.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, προσέθεσε: «Αυτούς τους ήρωες και την θυσία τους τιμούμε σήμερα. Και δεν πρόκειται να προδώσουμε την θυσία τους, “νομιμοποιώντας” με οποιοδήποτε τρόπο τους Τούρκους δολοφόνους τους. Η Τουρκία δεν είναι “μέρος της λύσης”, αλλά ένοχη για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Η μόνη “δίκαιη και βιώσιμη λύση” για το Κυπριακό, είναι η απελευθέρωση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα