Μεταγραφές: Τριπλό χτύπημα ο Ολυμπιακός

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Λορέντσο Πιρόλα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο Ιταλός αμυντικός έφτασε στην Αθήνα, μαζί με τη σύζυγό του, και σήμερα θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και, εκτός απρόοπτου θα υπογράψει το συμβόλαιό του, πριν αναχωρήσει με προορισμό την Ολλανδία και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «ερυθρόλευκο».

Ο 22χρονος παίκτης θα υπογράψει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με τους Πειραιώτες, οι οποίοι θα δώσουν στη Σαλερνιτάνα ένα ποσό στα 3 εκατ. ευρώ για την αγορά του ποδοσφαιριστή.
Μάλιστα, επικοινωνία με τον Πιρόλα είχε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αλλά και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος του εξήγησε το ρόλο που θα έχει στην ομάδα την επόμενη σεζόν.
Ο Ισπανός προπονητής και ο Σέρβος παράγοντας θεωρούν ότι είναι ένας παίκτης που έχει τα προσόντα και το ταλέντο να «ταιριάξει» στην ομάδα και θα βοηθήσει πολύ στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί από τον σύλλογο, ο οποίος τον επόμενο Μάρτιο θα γιορτάσει τα 100 χρόνια ιστορίας του.
Ανάλογη εξέλιξη, με υπογραφές και τις σχετικές ανακοινώσεις, αναμένεται να έχει η υπόθεση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Τα συμβόλαια είναι έτοιμα και τον περιμένουν για να υπογράψει την ανανέωσή του.

Κάπως έτσι ο Μαροκινός θα υπογράψει για δύο χρόνια και οι συνολικές αποδοχές του θα ξεπεράσουν τα 5,5 εκατ. ευρώ. Πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη έπαιξε η επαφή του Μεντιλίμπαρ με τον παίκτη, στον οποίο εξήγησε πόσο σημαντικός είναι για εκείνον στον πλάνο για την επόμενη σεζόν.

Σε ό,τι αφορά τον Κρίστοφερ Βέλντε, η μεταγραφή φαίνεται πως βρίσκεται ένα βήμα από την ολοκλήρωσή της! Σύμφωνα και με πολωνικά δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός έχει υπό έλεγχο την υπόθεση του Νορβηγού εξτρέμ και εφόσον υπάρξει η «χρυσή τομή» με τη Λεχ Πόζναν, θα προχωρήσουν τα διαδικαστικά, με τις εξετάσεις και τα συμβόλαια.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα