Κορυφαίες διακρίσεις για την ΤΕΧΑΝ

Η πρωτοπόρος εταιρεία ανακύκλωσης πρωταγωνίστησε στα φετινά Hellenic Responsible Business Awards

Σε μία εκ των πρωταγωνιστών των φετινών Hellenic Responsible Business Awards της BOUSSIAS Επικοινωνίες, αναδείχτηκε η ΤΕΧΑΝ κατακτώντας 4 κορυφαίες διακρίσεις στο πλαίσιο των δράσεων και προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Η πρωτοπόρος εταιρεία ανακύκλωσης στην Ελλάδα βραβεύτηκε, συγκεκριμένα, στην κατηγορία «Τεχνολογία & Περιβάλλον: ΤΕΧΑΝ – Οι πρωτοπόροι της ανακύκλωσης! Δημιουργία και Διαχείριση υπερσύγχρονων Πολυκέντρων, Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης», στην κατηγορία «Ενίσχυση Απασχόλησης: 1.000 Νέες Θέσεις εργασίας και 2 Νέες Επενδύσεις από την ΤΕΧΑΝ!», καθώς και στην κατηγορία «Zero Waste: Η ΤΕΧΑΝ πρωτοπορεί με τα Zero Waste Concerts σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Αργυρό με ισχυρό μήνυμα ανακύκλωσης για ένα καλύτερο μέλλον!».

Στα παραπάνω εταιρικά «τρόπαια» θα πρέπει να προστεθεί και η σημαντική διάκριση στον θεσμό του προέδρου της ΤΕΧΑΝ, Απόστολου Μούργου, ο οποίος βραβεύτηκε ως «Υπεύθυνος Ηγέτης» στην κατηγορία «Υπεύθυνος Ηγέτης- για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, την εξοικονόμηση ενέργειας, τη στήριξη της Εθνικής Οικονομίας και την προώθηση μιας κοινωνικής κουλτούρας βιωσιμότητας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα