Πάντα τέτοια: Ξεκαρδίστηκε ο βασιλιάς Κάρολος στο πηγαδάκι με Μητσοτάκη – Μακρόν

Παρά τη μάχη του με τον καρκίνο, ο βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου, άφησε για λίγο τα δύσκολα πίσω του, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό στη συνάντηση με τους ηγέτες κρατών στο πλαίσιο της 4ης Συνόδου της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας

Τους ηγέτες που συμμετέχουν στην 4η Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας υποδέχθηκε στο παλάτι Blenheim ο βασιλιάς Κάρολος.

Ο Κιρ Στάρμερ χαιρέτησε τον βασιλιά Κάρολο κατά την άφιξή του στο Great Court του Blenheim, προτού κατευθυνθούν προς τη Long Library για τη δεξίωση.

Η βιβλιοθήκη φιλοξενεί περισσότερα από 10.000 βιβλία, καθώς και το υπέροχο όργανο Willis, το οποίο παραγγέλθηκε το 1888 από τον όγδοο δούκα του Marlborough.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε για να μπορέσουν οι συμμετέχοντες να συζητήσουν θέματα όπως η Ουκρανία, η ενεργειακή ασφάλεια και η μετανάστευση.

Ο φωτογραφικός φακός του AP αποτύπωσε τα πηγαδάκια κατά τη διάρκεια της συνάντησης. Σε ένα από τα καρέ φαίνεται ο βασιλιάς Κάρολος να έχει ξεκαρδιστεί ενώ μιλά με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Εμανουέλ Μακρόν, ενώ την ίδια διάθεση έχει όταν συναντά την Τζόρτζια Μελόνι.

 

Φωτογραφίες: AP

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα