Θεοδώρα Τζάκρη: Χάθηκε το φιλότιμο

Η κα Τζάκρη μίλησε για φιλότιμο που χάθηκε, για την ψήφιση ως επικεφαλής μιας ευρωπαϊκής Αρχής έναν Τούρκο πρέσβη και πρώην υπουργό Εξωτερικών, τον κύριο Σινίρογλου, και για τη φιλοξενία εντός της κυβέρνησης τριών υμνητών της χούντας.

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη με αφορμή τη θλιβερή επέτειο και την συμπλήρωση πενήντα ετών από την παράνομη τουρκική εισβολή και κατοχή στην Κύπρο, εξαπέλυσε η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Θεοδώρα Τζάκρη.

«Θέλω να κάνω μόνο μία παρατήρηση, ότι στα 50 χρόνια από την παράνομη εισβολή κατοχής στην Κύπρο που πάνω σε αυτό τον ακρωτηριασμό και στο τραύμα θεμελιώθηκε η σύγχρονη δημοκρατία, όχι μόνο δεν έχουμε κατορθώσει να την πάρουμε πίσω, αλλά στη θλιβερή επέτειο η σύγχρονη ελληνική δημοκρατία στέλνει ως επικεφαλής, δέχεται να ψηφίσει ως επικεφαλής μιας ευρωπαϊκής Αρχής έναν Τούρκο πρέσβη και πρώην υπουργό Εξωτερικών, τον κύριο Σινίρογλου, και καλεί μάλιστα και την Κύπρο να ψηφίσει επ’ αυτού γιατί χρειάζεται ομοφωνία».

Όλα αυτά ανέφερε σε σχόλιό της στον ΣΚΑΪ η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Θεοδώρα Τζάκρη, οξύνοντας για άλλη μια φορά την πολιτική οξύτητα μέσα στη χώρα.

Μάλιστα, αναφέρθηκε σε τρεις υπουργούς της κυβέρνησης που άλλοτε ύμνησαν τη χούντα, προκαλώντας απορίες για τον λόγο που επαναφέρει τέτοιου είδους κατηγορίες, αυτή τη χρονική περίοδο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα