Προκαλεί ο Αυγενάκης μετά την απόσυρση της μήνυσης για το χαστούκι

Με ανάρτησή του στο Facebook ο διαγραφείς από την ΚΟ του ΝΔ βουλευτής συνεχάρη τον παθόντα Παναγιώτη Βαζούρα "για το θάρρος του να αντισταθεί στην απίστευτη εργαλειοποίησή του από συγκεκριμένους κύκλους, που επιζητούν την πολιτική μου εξόντωση»

«Εργαλειοποίηση από συγκεκριμένους κύκλους που ζητούν την πολιτική του εξόντωση» είδε ο διαγραμμένος από την ΚΟ της ΝΔ βουλευτής, κάνοντας και τον «μάρτυρα»

Με απίστευτο θράσος ο πρώην υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης θέλει όχι μόνο να προσπεράσει σαν να μην συνέβη ποτέ αλλά και να βγει από πάνω για το αδιανόητο περιστατικό της βιαιοπραγίας κατά εργαζόμενου του αεροδρομίου επειδή έχασε την πτήση του. Σε προκλητική του

Με δήλωσή του, μετά την απόσυρση της μήνυσης από τον 23χρονο υπάλληλο, ο Λευτέρης Αυγενάκης επιχείρησε να διαψεύσει το βίντεο. Αναφέρθηκε σε «απίστευτη εργαλειοποίησή του από συγκεκριμένους κύκλους που ζητούν την πολιτική μου εξόντωση».

Ο 23χρονος υπάλληλος του αεροδρομίου Παναγιώτης Βαζούρας, μετά την «ειλικρινή συγγνώμη» του βουλευτή, απέσυρε τη μήνυση για εξύβριση και απειλή που είχε καταθέσει σε βάρος του Λευτέρη Αυγενάκη.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο διαγραφείς από την ΚΟ του ΝΔ βουλευτής δήλωσε: «Ευχαριστώ τον Παναγιώτη για την κατανόησή του σε ένα ατυχές περιστατικό αλλά και τον συγχαίρω για το θάρρος του να αντισταθεί στην απίστευτη εργαλειοποίησή του από συγκεκριμένους κύκλους, που επιζητούν την πολιτική μου εξόντωση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα