«Ο Κορέα απέρριψε την ΑΕΚ»

Την ώρα που ο Κορέα φαίνεται να απασχολεί την ΑΕΚ, σε ιστοσελίδα που ασχολείται αποκλειστικά με την Ίντερ αναφέρεται σε ρεπορτάζ πως ο Αργεντινός άσος απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή… Κατ’ αρχήν γίνεται αναφορά στο γκολ που πέτυχε ο Κορέα στο φιλικό της Ίντερ με την Λουγκάνο, όπου οι «νερατζούρι» επικράτησαν με 3-2 για να ακολουθήσει το στόρι για το μέλλον του.

Στο δημοσίευμα, λοιπόν, επισημαίνεται πως «ο Αργεντινός κινδυνεύει να αποχαιρετήσει πολύ νωρίς. Ο Κορέα είναι ένα από τα ονόματα στην κορυφή της λίστας για αποχωρήσεις, με τον Ιντσάγκι να είναι απίθανο να επικεντρωθεί σε αυτόν».

Και εν συνεχεία στο ρεπορτάζ αναφέρεται: «Τις τελευταίες ώρες είχε κάνει προσπάθεια και η Μόντσα του Αντριάνο Γκαλιάνι, αλλά αυτή τη στιγμή στην Μπριάντσα πρέπει να ελευθερώσουμε κάποιες θέσεις. Την ίδια ώρα, ο Κορέα είχε απορρίψει πρόταση από την Ελλάδα, καθώς δεν έμεινε ικανοποιημένος με το πρότζεκτ που πρότεινε η ΑΕΚ. Το ίδιο ισχύει και για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Κορέα μέχρι σήμερα προτιμά να μείνει στην Ιταλία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα