Παραστατίδης: Το θέμα είναι να μείνουμε ενωμένοι

Ανησυχίες για την επόμενη ημέρα, μετά την εκλογή του νέου αρχηγού του κόμματος, εξέφρασε σε συνέντευξή του ο βουλευτής του Κιλκίς ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κάτι που δεν αφήνει αδιάφορη την πλειονότητα στελεχών και μελών του κόμματος

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στα “Παραπολιτικά 90.1” εξέφρασε την αγωνία του, κάτι που δεν αφήνει αδιάφορη την πλειονότητα στελεχών και μελών του κόμματος, για την επαύριο των εσωκομματικών στελεχών.

Πολλοί οι υποψήφιοι, οκτώ τον αριθμό, με διαφορετική πολιτική διαδρομή και με δεδομένο πως βαδίζοντας προς την εκλογή του νέου προέδρου τον Οκτώβριο θα υπάρξει όξυνση και ανταλλαγή πυρών μεταξύ τους, το ερώτημα είναι, ακριβώς όπως το έθεσε ο κ. Παραστρατίδης, ποια θα είναι η εικόνα την επαύριο. Οι αναμενόμενες συγκρούσεις θα ξεχαστούν, θα επουλωθούν οι όποιες πληγές ή θα συμβεί ότι και με τον ΣΥΡΙΖΑ, που μετά την εκλογή του ουρανοκατέβατου Στέφανου Κασσελάκη, θα υπάρξουν αποχωρήσεις και πιθανώς νέα σχήματα;

«Θεωρώ ότι από τον Σεπτέμβριο θα υπάρξει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Η συμμετοχή θα είναι μεγάλη», δήλωσε ο βουλευτής και αναφέρθηκε στη συνέχεια στον φόβο του κατακερματισμού:  «Ζητούμενο για μένα είναι την επόμενη μέρα αν θα είμαστε απλά κατακερματισμένοι και κομμάτια υπό την οποιαδήποτε ηγεσία ή αν θα υπάρχει ένας συνδετικός κορμός ιδεών στον οποίο θα περπατήσουμε όλοι μαζί και από εκεί και πέρα βεβαίως θα εκφράσει ο καθένας τις διαφωνίες του. Εγώ ανησυχώ πολύ για το μετά».

Τι θα μπορούσε να κρατήσει ενωμένο το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ -κάτι που έχει ανάγκη η ελληνική Δημοκρατία, δηλαδή να υπάρχουν κόμματα με συνοχή και συγκεκριμένο πολιτικο-οικονομικό προσανατολισμό- αν όχι ένας κορμός ιδεών όπως έξοχα το έθεσε το κ. Παραστρατίδης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα