Δώνης: «Περιμένουμε το βασιλιά να δώσει το ΟΚ για Φορτούνη»

«Έχουμε ζητήσει από την αρμόδια αρχή να εγκρίνει το μπάτζετ»

Ο Γιώργος Δώνης επιβεβαίωσε τη συμφωνία του Κώστα Φορτουνη με την Αλ Καλίτζ. Ο 31χρονος μέσος δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους», έμεινε ελεύθερος και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία.

Ο Γιώργος Δώνης, που είναι προπονητής της Αλ Καλίτζ δήλωσε πως οι Σαουδάραβες είναι κοντά στην απόκτηση του Φορτούνη και πιστεύει πως η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί σύντομα.

«Ο Κώστας είναι μέσα στους στόχους μας. Απλώς η κατάσταση στη Σαουδική Αραβία φέτος είναι λίγο πιο περίπλοκη από πέρυσι γιατί το κράτος και ο Βασιλιάς δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη τα μπάτζετ των ομάδων.

Οι ομάδες δεν ανήκουν σε ιδιώτες, με εξαίρεση κάποιες ομάδες που έχουν χορηγούς και κάνουν πολύ μεγάλες μεταγραφές. Οι υπόλοιπες περιμένουμε το κράτος.

Στην υπόθεση του Κώστα είμαστε κοντά. Έχουμε ζητήσει την έγκριση από την αρμόδια Αρχή. Θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά και στο επόμενο διάστημα θα είναι παίκτης μας.

Εγώ προτιμώ να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται, αλλά αυτά τα γραφειοκρατικά δεν εξαρτώνται από τους προπονητές.

Τον θεωρώ από τα καλύτερα δεκάρια. Μην ξεχνάμε πώς πριν από χρόνια είχε χτυπήσει την πόρτα ακόμα και να πάει και στην Άρσεναλ. Έχει όλα τα στοιχεία να μας βοηθήσει» τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας προπονητής.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα