Σπίρτζης: «Απαράδεκτο το ύφος Πολάκη. Να το καταδικάσει η Πολιτική Γραμματεία»

«Νομίζω ότι όλο αυτό που βιώνουμε με ομάδες θερμοκέφαλων μέσα στα κόμματα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να πάρει ένα τέλος»

Απαράδεκτη χαρακτήρισε τη φρασεολογία και το ύφος του Παύλου Πολάκη κατά της Μαρίας Συρεγγέλα ο Χρήστος Σπίρτζης ο οποίος ζήτησε να συνεδριάσει σήμερα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ «και να το καταδικάσει».

«Όταν ανέχεσαι τέτοιου είδους συμπεριφορές και διαπαιδαγώγηση ενός μέρους των μελών σου, τότε πηγαίνουμε σε διαφορετικές λογικές στο πλαίσιο λειτουργίας των δημοκρατικών κομμάτων» συμπλήρωσε ο πρώην υπουργός για τη στάση Πολάκη απέναντι στην γραμματέα της ΝΔ.

«Νομίζω ότι όλο αυτό που βιώνουμε με ομάδες θερμοκέφαλων μέσα στα κόμματα, και στο εσωτερικό και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να πάρει ένα τέλος. Μπορείς να πεις τα πιο σκληρά πράγματα στην πολιτική κριτική αλλά όχι με ύβρεις» συνέχισε ο κ. Σπίρτζης.

Ωστόσο τάχθηκε αντίθετος με το ενδεχόμενο διαγραφής του Παύλου Πολάκη λέγοντας «δεν νομίζω ότι με τέτοιου είδους λογικές διαγραφών και άλλων μπορείς να δώσεις σοβαρές απαντήσεις και να αντιμετωπίσεις τέτοια φαινόμενα. Αυτά τα πράγματα τα αντιμετωπίζεις πολιτικά. Το καλύτερο είναι να βγει μια απόφαση από την Πολιτική Γραμματεία σήμερα να αναφέρεται σε αυτό και να το καταδικάσει».

Στην ερώτηση, δε, αν ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης δεν καταλαβαίνει το λάθος του, ο Χρήστος Σπίρτζης αρκέστηκε να πει «δεν θέλω να απαντήσω για τον Παύλο».

Ο Χρήστος Σπίρτζης χαρακτήρισε, τέλος, σωστή τη συγγνώμη του Στέφανου Κασσελάκη προς τη Μαρία Συρεγγέλα «γιατί είναι αρχηγός του κόμματος»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα