Ο Κασσελάκης ζήτησε συγγνώμη από την Συρεγγέλα για τον Πολάκη, για τη ΝΔ όμως είναι αργά

«Αν θέλει πραγματικά ο κ. Κασσελάκης να κάνει κάτι, ας διαγράψει τον κ. Πολάκη, αντί να κάνει το συνήγορό του τηλεφωνικώς για λογαριασμό του», λέει σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς

Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ ο Στέφανος Κασσελάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Μαρία Συρεγγέλα προκειμένου να της ζητήσει συγγνώμη για τα όσα είπε ο Πάυλος Πολάκης.

Ωστόσο από τη ΝΔ τονίζουν πως η συγγνώμη του κ. Κασσελάκη ήταν υποκριτική, αφού λίγα λεπτά πριν ο κ. Πολάκης με νέα ανάρτησή του επέμεινε στη χθεσινή χυδαία συμπεριφορά του. Και προσθέτουν πως «αν θέλει πραγματικά ο κ. Κασσελάκης να κάνει κάτι, ας διαγράψει τον κ. Πολάκη, αντί να κάνει το συνήγορό του τηλεφωνικώς για λογαριασμό του».

Λέξη δεν παίρνει πίσω ο Παύλος Πολάκης από αυτά που είπε κατά της Μαρίας Συρεγγέλα.

Παρά τον σάλο και τις αντιδράσεις για τα όσα είπε χθες κατά της Μαρίας Συρεγγέλα, την επίθεση με το «βουλώστε το» και το «άντε να κάνεις καμιά δουλειά», ο Παύλος Πολάκης επανήλθε μέσω Facebook επιμένοντας στα όσα είπε.

Υπενθυμίζεται πως χθες η Μαρία Συρεγγέλα συμμετείχε μαζί με τον Παύλο Πολάκη σε τηλεοπτικό πάνελ στο Attica TV, με την πολιτική κόντρα να βρίσκεται στο κόκκινο και τον Παύλο Πολάκη να εξαπολύει άγρια επίθεση κατά της κυρίας Συρεγγέλα.

«Η κυρία Συρεγγέλα να πάει να κάνει καμιά δουλειά, γιατί δεν ξέρει, με ρωτάει ποιο ΦΕΚ, να δει αυτά που ψηφίσανε», φώναζε ο Παύλος Πολάκης, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της κ. Συρεγγέλα.

«Να σας πω κύριε Πολάκη, δεν σας φοβόμαστε, ούτε όταν μιλάτε, ούτε όταν μας απειλείτε! Όταν θα μιλάτε, θα μιλάτε με στοιχεία», απάντησε η γραμματέας της ΝΔ.

«Να κόψετε αυτόν τον ακροδεξιό κατήφορο και να το βουλώσετε επιτέλους! Άντε μπράβο! Να κάνετε αυτό που πρέπει και σιωπή! Γιατί πολύ αέρα έχετε πάρει!».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα