«Άντε να κάνεις καμιά δουλειά, βούλωσέ το»: Εκτός ορίων ο Πολάκης έκανε αήθη επίθεση στη Συρεγγέλα

'Ανευ προηγουμένου επίθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη γραμματέα της ΝΔ, που ζήτησε διευκρινήσεις στα λεγόμενά του - Την άμεση διαγραφή του ζήτησε ο Παύλος Μαρινάκης

Ο αψής Χανιώτης για άλλη μια φορά προκάλεσε με το ύφος και τη στάση του. Χθες εξαπέλυσε επίθεση κατά της Μαρίας Συρεγγέλα στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής. Απέναντί του η γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας επέδειξε την απαιτούμενη ψυχραιμία. 

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ο πρώην αναπληρωτής υπ. Υγείας παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή «Γεγονότα 2.0» του τηλεοπτικού σταθμού Attica προκειμένου να απαντήσει στον νυν υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη -που επίσης είχε παρέμβει νωρίτερα τηλεφωνικά- προκειμένου να απαντήσει στις καταγγελίες πως «κόπηκε» η πρόσβαση των ανασφάλιστων στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

«Θέλω να απαντήσω στον κ. αδιευκρίνιστο, τον Γεωργιάδη, που αντί για να χωθεί σε καμία τρύπα, όπως θα έπρεπε, τόλμησε να βγει και να πει αυτά που είπε. Συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα. Κανείς δεν μπορεί να γράψει φάρμακα σε ανασφάλιστους. Τον προκαλώ να πάει αυτός και να γράψει φάρμακα, αν έχει τσίπα. Δεν έπεσε κανένα σύστημα. Συνειδητό είναι και επειδή υπάρχει τσουνάμι αντιδράσεων προσπαθεί σαν λερωμένος ποντικός να το μαζέψει», είπε αρχικά ο κ. Πολάκης.

Τότε, η κα Συρεγγέλα ζήτησε από τον κ. Πολάκη να παρουσιάσει το ΦΕΚ ή την εγκύκλιο της κυβέρνησης που αναφέρει κάτι τέτοιο. Ακολούθως, ο κ. Πολάκης, αφού πρώτα είπε στην κα Συρεγγέλα να μην μιλάει «πάνω του», ανέφερε πως η απόφαση αυτή είχε ληφθεί προ εξαμήνου με νόμο και τώρα απλά έκαναν διασταλτική ερμηνεία, χωρίς να χρειάζεται η δημοσίευση σε ΦΕΚ ή να υπάρχει εγκύκλιος. Ωστόσο δεν έμεινε εκεί και στη συνέχεια επιτέθηκε στη Μαρία Συρεγγέλα, η οποία τον κάλεσε να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις για την καταγγελία που έκανε.

«Η κυρία Συρεγγέλα να πάει να κάνει καμιά δουλειά, γιατί δεν ξέρει. Με ρωτάει ποιο ΦΕΚ, να δει αυτά που ψηφίσανε», φώναζε ο Παύλος Πολάκης, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της κ. Συρεγγέλα.

«Να σας πω κύριε Πολάκη, δεν σας φοβόμαστε, ούτε όταν μιλάτε, ούτε όταν μας απειλείτε! Όταν θα μιλάτε, θα μιλάτε με στοιχεία», απάντησε η γραμματέας της ΝΔ.

«Να κόψετε αυτόν τον ακροδεξιό κατήφορο και να το βουλώσετε επιτέλους! Άντε μπράβο! Να κάνετε αυτό που πρέπει και σιωπή! Γιατί πολύ αέρα έχετε πάρει!».

Τα όσα ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, ο οποίος μιλώντας στο MEGA, ζήτησε τη διαγραφή «τώρα» του κ. Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τα όσα ακολούθησαν μετά τη δικιά του παρέμβαση σχολίασε και ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Χ.

«Βούλωσε το και άντε να κάνεις καμμία δουλειά…» ο @pavpol2222 χθες στο @AtticaTV_gr προς την @mariasyrengela. Ο Σύριζα που «μάχεται κατά του σεξισμού»… αγενής, βάρβαρος, φαλλοκράτης αλλά… προοδευτικός» επί της ουσίας έλεγε και ψέματα δεν έχουμε κόψει την πρόσβαση των ανασφάλιστων στις Δημόσιες Δομές και τα χθεσινά περιστατικά οφείλονται σε τεχνικό λάθος της ΗΔΙΚΑ, που ήδη λύνεται.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα