Ο Μαρινάκης παραχάιδεψε τον αχάριστο Φορτούνη και το πληρώνει με μια προδοσία

Την έκανε κι ο Κωστάκης ο Φορτούνης από τον Ολυμπιακό. Και καλά έκανε. Δεν θα παίζει μπάλα μέχρι τα πενήντα. Πάει στον Δώνη για την τελευταία κονόμα.
Άλλο είναι το ζήτημα. Από τον τελικό του Conference League πέρασαν 50 μέρες. Ούτε μία, ούτε δυο. Κι ο Φορτούνης είχε τον Ολυμπιακό στο περίμενε.
Η πρόταση του Δώνη δεν είναι χτεσινή. Εκεί, την βλέπεις, την μελετάς και λες στον Ολυμπιακό, ότι πάω εκεί. Τέλος. Χαρήκαμε για την γνωριμία και χαίρετε.
Ο Κωστάκης, ωστόσο, δεν το έκανε. Αφαίρεσε, δηλαδή, από τον Ολυμπιακό την δυνατότητα να ψάξει για τον αντικαταστάτη του. Αυτό είναι αχαριστία και στον Ολυμπιακό και στον Μαρινάκη.
Ο Φορτούνης ήταν παραχαϊδεμένος από τον Μαρινάκης. Τον στήριξε όταν αυτός ο απίθανος Μουρίνιο της Σαουδικής Αραβίας, ο Πέδρο Μαρτίνς τον πέταξε στην κερκίδα.
Τον στήριξε και στους χιαστούς. Δεν τον έδιωξε. Του μείωσε τα χρήματα. Και ποιο είναι το αποτέλεσμα; Ο Κωστάκης τον έγραψε κανονικά και για 50 μέρες τον έχει στο περίμενε.
Ο Μαρινάκης μπορεί ν’ αγοράσει δέκα Φορτούνηδες, όχι μονάχα έναν. Αλλά είναι το γαμώτο της ιστορίας. Αλλά έτσι γίνεται. Ο Μαρινάκης τον παραχάιδεψε κι αυτόν και τον Κάρμο και τώρα ο Ολυμπιακός φέρνει την ρετσινιά του προδομένου.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα