Την Καμάλα Χάρις “βλέπουν” στοιχηματικές εταιρίες διάδοχο του Μπάιντεν

Ποιοι είναι οι πιθανοί αντικαταστάτες του Μπάϊντεν σύμφωνα με τις εταιρείες στοιχημάτων (bookers)

Οι bookers του στοιχήματος «αποκαλύπτουν» τους 8 πιθανούς αντικαταστάτες του Μπάιντεν σε περίπτωση παραίτησης.

Τίποτα δεν φαίνεται ότι μένει ίδιο, μετά τη δραματική Η απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας στην Πενσιλβάνια,  σαν γεγονός ανακατεύει ξανά την «τράπουλα» στην προεκλογική κούρσα.

Ο πυροβολισμός αυτός ίσως προκαλέσει μεγαλύτερο τραύμα στην υποψηφιότητα του Μπάιντεν που έτσι κι αλλιώς βρισκόταν στην πιο αδύναμη χρονική της συγκυρία, μετά το καταστροφικό ντιμπέιτ, τα απανωτά λεκτικά λάθη, τις φωνές Δημοκρατικών που τον καλούν να παραιτηθεί και τους δωρητές που έχουν ξεκινήσει να αποσύρονται.

Η αδυναμία του Μπάιντεν να πείσει ότι μπορεί να ανταποκριθεί με επάρκεια στις απαιτήσεις της προεκλογικής εκστρατείας είναι πασιφανής και φυσικά λαμβάνεται υπόψιν τόσο από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, όσο και από τους bookers των στοιχηματικών εταιρειών.

Ενώ ο Μπάιντεν επιμένει να επαναλαμβάνει σε κάθε τόνο ότι δεν έχει καμία πρόθεση να παραιτηθεί, οι στοιχηματικές εταιρείες όχι μόνο το βλέπουν ως πιθανό ενδεχόμενο, αλλά ήδη προσφέρουν εναλλακτικές επιλογές στοιχηματισμού για το πρόσωπο από το στρατόπεδο των Δημοκρατικών που θα μπορούσε να σταθεί απέναντι στον Τραμπ.

Ποια, λοιπόν, είναι τα πρόσωπα που «βλέπουν» οι bookers ότι θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τον Μπάιντεν σε περίπτωση που ο ίδιος ανακοινώσει την παραίτησή του;

Δύο δημοσκοπικές εταιρείες που λειτουργούν (και) στην Ελλάδα κάνουν τις προβλέψεις τους.

Σύμφωνα με τη στοιχηματική εταιρεία Α, οι πιθανοί αντικαταστάτες του Μπάιντεν είναι οι εξής (με σειρά από τη μεγαλύτερη πιθανότητα έως τη μικρότερη):
Καμάλα Χάρις
Μισέλ Ομπάμα
Γκάβιν Νιούσομ
Χίλαρι Κλίντον
Γκρέτσεν Γουίτμερ
Πιτ Μπούτιτζετζ
Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ

Άλλη στοιχηματική εταιρεία δίνει ως επιλογές τα ίδια περίπου πρόσωπα (έχει ως επιλογή και την Ελίζαμπεθ Γουόρεν) με μικρές διαφορές ως προς τη σειρά:

Καμάλα Χάρις
Γκάβιν Νιούσομ
Μισέλ Ομπάμα
Χίλαρι Κλίντον
Γκρέτσεν Γουίτμερ
Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ
Πιτ Μπούτιτζετζ
Ελίζαμπεθ Γουόρεν

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα