Κέιν: «Θα αντάλλασσα όλα όσα έχω κάνει με αυτό το Euro»

Ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας στέλνει το μήνυμα

Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα Πρωταθλήτρια Ευρώπης έχει ξεκινήσει, με Αγγλία και Ισπανία να κοντράρονται στον μεγάλο τελικό του Euro 2024 που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου!

Ο Χάρι Κέιν έκανε δηλώσεις ενόψει του μεγάλου ποδοσφαιρικού ραντεβού, τονίζοντας ότι θα αντάλλασσε όλα όσα έχει καταφέρει ως τώρα στην καριέρα του με την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν είναι μυστικό το ότι δεν έχω κατακτήσει κανένα τρόπαιο και κάθε χρόνος που περνάει αυξάνεται και το κίνητρο που έχω για να το αλλάξω αυτό. Τώρα έχω την ευκαιρία να κατακτήσω ένα από τα σημαντικότερα τρόπαια που υπάρχουν, γράφοντας ιστορία με τη χώρα μου. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα αντάλλασσα όλα όσα έχω καταφέρει στην καριέρα μου για να έχω μια ιδιαίτερη βραδιά και να νικήσουμε στον τελικό. Αυτό θα σήμαινε τα πάντα για εμένα και θα ήταν το ομορφότερο συναίσθημα που έχω ζήσει ως ποδοσφαιριστής.

Το τέλος του προηγούμενου Euro ήταν πολύ δύσκολο για εμάς, οπότε υπάρχει έξτρα πείνα στην ομάδα μας. Ωστόσο, γνωρίζουμε καλά το πόσο δύσκολο είναι το έργο μας. Όπως είπε και ο προπονητής μας, ο νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Τα πήγαμε φανταστικά σε πολλά τουρνουά, αλλά τώρα έχει φτάσει η ώρα να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και απόψε έχουμε την ευκαιρία να τα καταφέρουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα