«Παίκτης της ΑΕΚ ο Λαμέλα»

Παίκτης της ΑΕΚ θα γίνει τα προσεχή 24ωρα ο Έρικ Λαμέλα.

Η κορυφαία εφημερίδα της Aργεντινής, “Ole”, μέσω της διαδικτυακής της πύλης μετέδωσε ότι ο 32χρονος Αργεντινός επιθετικός μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση, όπου θα «σμίξει» και πάλι με τον Ματίας Αλμέιδα.

Η αναφορά της “Ole”:

«Αλμέιδα και Λαμέλα προήλθαν από τις ακαδημίες της Ρίβερ Πλέιτ, ήταν συμπαίκτες μέχρι το 2011 και τώρα θα συναντηθούν ξανά σε μια ευρωπαϊκή ομάδα, αλλά με διαφορετικούς ρόλους.

Λόγω της διαφοράς ηλικίας, ήταν συμπαίκτες σε δύο εντελώς διαφορετικές φάσεις της ζωής τους. Στην πραγματικότητα, όταν συναντήθηκαν, ο ένας μόλις ξεκινούσε την καριέρα του (Λαμέλα), ενώ ο άλλος είχε επιστρέψει στην ομάδα του Μπουένος Αϊρες για να κλείσει την καριέρα του.

Μετά από πάνω από μια δεκαετία, ο Ερικ Λαμέλα κι ο Ματίας Αλμέιδα θα ξαναβρεθούν, αυτή τη φορά με τον έναν ως προπονητή. Μετά την αποχώρηση από τη Σεβίλλη, ο ακραίος επιθετικός συμφώνησε με την AEK, την ομάδα που προπονεί ο “Πελάδο” (Αλμέιδα) από το 2022. Επομένως, είναι θέμα ημερών να τους δούμε ξανά μαζί.»

Εν συνεχεία η “Ole” στέκεται στον 50χρονο προπονητή: Με τον Ματίας Αλμέιδα στο τιμόνι, η AEK κατέκτησε δύο τίτλους: το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας. Μέχρι στιγμής, ο Αργεντινός έχει οδηγήσει την ΑΕΚ σε 92 αγώνες, κερδίζοντας τους 58, σε 17 δεν υπήρχε νικητής, ενώ ισάριθμες (17) ήταν οι ήττες.

Την προηγούμενη σεζόν, η αθηναϊκή ομάδα τερμάτισε 2η στη βαθμολογία με 78 βαθμούς, μόλις δύο πίσω από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα στην τελευταία αγωνιστική.»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα