Φαβορί για νταμπλ ο Ολυμπιακός

Η Ένωση μοιράζεται πλέον τη δεύτερη θέση με τον ΠΑΟΚ

Οι εταιρείες στοιχήματος προκαθορισμένης απόδοσης θεωρούν τον Ολυμπιακό υπ’ αριθμόν ένα υποψήφιο για την κατάκτηση του εγχώριου πρωταθλήματος, αλλά και κυπέλλου.

Στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός είχε μέχρι πρότινος κοντά του την ΑΕΚ, αλλά πλέον μετά την αλλαγή της διοίκησης, έχει μεγάλο προβάδισμα για κατάκτηση με 1.95 απόδοση, ενώ η Ένωση μοιράζεται πλέον τη δεύτερη θέση με τον ΠΑΟΚ με 4.50. Ο Παναθηναϊκός ακολουθεί από κοντά με 4.75, ενώ από κει και πέρα ο Άρης βρίσκεται στο 200.00 και ο Ατρόμητος που ξεχωρίζει από τους μικρομεσαίους στο 500.00. Ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΟΦΗ βρίσκονται στο 750.00. Λαμία, Πανσερραϊκός, Βόλος και Παναιτωλικός είναι στο 1500.00 ενώ οι δυο νεοφώτιστοι Λεβαδειακός και Καλλιθέα στο 2000.00.

Στο κύπελλο ο Ολυμπιακός δεν έχει το ισχυρό προβάδισμα του πρωταθλήματος, αλλά διατηρεί την πρωτοκαθεδρία με 2.75, έναντι της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ που έχουν 4.25 και του Παναθηναϊκού που αν και κυπελλούχος είναι τέταρτο φαβορί με απόδοση 4.50, ο δε φιναλίστ της περασμένης περιόδου Άρης βρίσκεται στο 18.00.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα