Στην έξοδο Ιωαννίδης και Σπόραρ

Sports Παρασκήνια

Πολλά θα δουν τα μάτια μας τη διανυόμενη μεταγραφική περίοδο. Μετά την ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γερμανίας, οι προτάσεις θα πάνε και θα έρθουν. Θ’ αξιολογηθούν και ακόμη και στην περίπτωση που παίκτες θεωρούνται δεδομένοι σε έναν σύλλογο, το οικονομικό σκέλος μπορεί να οδηγήσει σε ανατροπές.

Στον Παναθηναϊκό υπάρχουν παίκτες που βρίσκονται σε καθεστώς… ζήτησης. Βασικός στόχος της Μπολόνια είναι ο Φώτης Ιωαννίδης, που έπαιξε πέρσι περισσότερο από τον Σπόραρ της Εθνικής Σλοβενίας που πέτυχε την περασμένη σεζόν με το τριφύλλι 23 γκολ. Ο Σπόραρ έθελξε στα γήπεδα της Γερμανίας και μπορεί να φέρει μεγάλη πρόταση ακόμη και από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Η ουσία είναι πως πλέον έχουν δημιουργηθεί νέα δεδομένα, οι μεταγραφικές κινήσεις βρίσκονται στο φόρτε τους και θα πέσουν προτάσεις πολύ σημαντικές. Μπορεί στο τριφύλλι να μείνουν… όλοι, μπορεί να φύγει ο ένας από τους δύο επιθετικούς, αλλά δεν αποκλείεται να δούμε στην έξοδο, τόσο τον Σπόραρ, όσο και τον Ιωαννίδη. Και βέβαια να γίνουν αντίστοιχες κινήσεις απόκτησης επιθετικών σύμφωνα με τις επιθυμίες του Αλόνσο που θα θέλει περισσότερα δικά του παιδιά στην ομάδα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα