Έχουν γνώση οι φύλακες και στη διαιτησία

Sports Παρασκήνια

Η νέα διοίκηση της ΕΠΟ αναλαμβάνει στις 22 Ιουλίου, καθώς κάποιοι φρόντισαν να καθυστερήσουν τις διαδικασίες με προφανείς στόχους. Να μην διαταραχτούν τα… κεκτημένα.

Για κακή τους τύχη όμως οι εκλογές αποτελούν τυπική διαδικασία και ο νέος πρόεδρος Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος είναι ο μοναδικός υποψήφιος, δεν περιμένει να εκλεγεί για να κινήσει διαδικασίες. Όπως έχουν δρομολογηθεί τα πάντα στις εθνικές ομάδες με νέο προπονητή στην ανδρών τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, το ίδιο θα γίνει και στη διαιτησία. Έχει γίνει η προεργασία για τη νέα ΚΕΔ και ο νέος αρχιδιαιτητής θα περάσει από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ σε χρόνο μηδέν. Αυτός θα βγάλει και τους διαιτητές, βοηθούς και παρατηρητές της νέας σεζόν. Τι σημαίνει αυτό; Πως τα… μπουμπούκια δεν πρόκειται να ξανανθίσουν. Θα υπάρχουν οι αλλαγές που πρέπει ώστε όσοι προκάλεσαν να πάνε σπίτια τους ή να υποβιβαστούν.

Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που θα βγουν αργά οι πίνακες διαιτητών. Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα τους ανακοίνωσε 27 Ιουλίου 2020, ενώ ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στις 23 Ιουλίου 2021. Όλα γίνονται και βέβαια και τα αγωνιστικά τεστ. Δεν πρόκειται να πάμε στο νέο πρωτάθλημα με παλιά διαιτητική συνταγή. Έχουν γνώση οι φύλακες.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα