EURO 2024: Άλλα κόλπα από τον Σάουθγκεϊτ για τον τελικό

Η Αγγλία βρίσκεται πολύ κοντά στο να γράψει ιστορία, κατακτώντας το πρώτο Euro στην ιστορία της και τον πρώτο τίτλο μετά το Μουντιάλ το 1966.

Τα τρία λιοντάρια θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή (14/7) στον τελικό την Ισπανία, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να αναφέρει στις δηλώσεις του πως δίκαια ο τίτλους του “φαβορί” ανήκει στη “ρόχα”.

Μάλιστα, δήλωσε πως για να μπορέσει η ομάδα του να νικήσει την Ισπανία θα πρέπει να παρουσιαστεί αψεγάδιαστη στο γήπεδο.

“Είναι δικαίως φαβορί για αυτό που έκανε σ’ αυτό το τουρνουά. Ήταν η καλύτερη ομάδα. Τακτικά θα πρέπει να είμαστε τέλειοι, καθώς είναι τόσο καλή. Αλλά, ξέρετε, είμαστε εδώ.

Κι είναι ένα παιχνίδι για το οποίο μπορούμε να προετοιμαστούμε, ανεξάρτητα από το τι έχουν δείξει οι παίκτες, τη συνοχή και το πνεύμα.

Η Ισπανία είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ας τα πούμε σωστά. Έχουν κερδίσει αρκετά τρόπαια. Πρέπει να είμαστε τέλειοι για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και θα πρέπει να βρούμε όλα όσα έχουμε μέσα μας.

Κι έχουμε παίκτες που έχουν παίξει πολλούς μεγάλους αγώνες, ώστε να ξέρουν τι απαιτείται το βράδυ, αλλά τις επόμενες δύο μέρες, πρέπει να προετοιμαστούμε τέλεια”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα