Ορδές έξω από την Κουμουνδούρου για να δουν τον Στέφανο «vis a vis και απεναντίας»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες που θέλουν, ώστε να δει «τον καθένα ξεχωριστά», κάτι που τελικά αποδείχθηκε αδύνατο. Η αναμονή διήρκεσε τρείς ώρες και ο κόσμος μοιράστηκε σε ορόφους. Παρόλα αυτά, ζήτησε συγνώμη και ανακοίνωσε ότι οι συναντήσεις θα συνεχιστούν

Για 3 ώρες ο Στέφανος Κασσελάκης έβλεπε έναν – έναν τους πολίτες που περίμεναν υπομονετικά έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου.

Επειδή ήταν δεκάδες τους είχαν μοιράσει σε τρεις ορόφους.

Όταν πέρασαν οι τρεις ώρες, πήγε στις αίθουσες αναμονής σε 1ο,3ο και 6ο όροφο, τους ζήτησε συγγνώμη που δεν μπόρεσε να τους δει όλους και υποσχέθηκε ότι οι συναντήσεις θα συνεχιστούν.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε ανακοινώσει κάλεσμα στους πολίτες που θέλουν να τον γνωρίσουν από κοντά, ώστε να δει «τον καθένα ξεχωριστά», ωστόσο αυτό αποδείχθηκε ανέφικτο.

«Μην χειροκροτάτε» ακούστηκε να λέει στους ανθρώπους που περίμεναν να τον συναντήσουν. «Ευχαριστώ πάρα πολύ για την υπομονή. Έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα σήμερα», τους είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

 

«Έμαθα πάρα πολλά πράγματα από αυτές τις συζητήσεις» είπε σε μία ομάδα ανθρώπων που βρέθηκε εκεί. «Η ποιότητα είναι πάνω από την ποσότητα σε αυτές τις συζητήσεις».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα