Πιο ΠΑΣΟΚ από την Άννα;

Πριν από τις εθνικές εκλογές του 2019 η Διαμαντοπούλου διατυμπάνιζε σε συνεντεύξεις της την πίστη της «στην αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας» και «σε μια διόλου αλαζονική κυβέρνηση Μητσοτάκη»

Ούτε δεκαπέντε ημέρες δεν έχουν περάσει από την ημέρα που ο Νίκος Ανδρουλάκης ανακοίνωσε ότι θα στήσει τις εσωκομματικές κάλπες για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ στις 6 Οκτωβρίου και οι ψηφοφόροι του κινήματος έχουν χάσει το μέτρημα από το πλήθος των επίδοξων αρχηγών που μαζί με τον νυν επικεφαλής έχουν φτάσει αισίως τους επτά!!!

Μόνο στατιστικά να το δει κάποιος, δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο αντίστοιχο με αυτό που συμβαίνει στη Χαριλάου Τρικούπη, όπου κάθε 48 ώρες ξεπετιέται κι ένας καινούργιος wanna-be πρόεδρος.

Ο μεγάλος… ντουβρουτζάς θα έρθει, πάντως, στους παλιούς ΠΑΣΟΚους –εκείνους τους αντρεοπαπανδρεϊκούς του «ΠΑΣΟΚ! Ωραία χρόνια…»– όταν η Άννα Διαμαντοπούλου δηλώσει κι αυτή παρούσα στα πράσινα προεδρικά καλλιστεία.

Και δεν θα έχουν άδικο, δηλαδή, οι άνθρωποι, καθώς ακόμη και οι έχοντες μνήμη χρυσόψαρου δεν ξεχνούν ότι τέσσερις μήνες πριν από τις εθνικές εκλογές του 2019 η Κοζανίτισσα πρώην υπουργός του κόμματός τους διατυμπάνιζε σε συνεντεύξεις της την πίστη της «στην αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας» και «σε μια διόλου αλαζονική κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Όπως δεν ξεχνούν ότι και πιο πρόσφατα, τον Μάρτιο του 2021, η Διαμαντοπούλου προτάθηκε από τον Κυρ. Μητσοτάκη για τη θέση της γενικής γραμματέως του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης.

Κάτι τέτοια βλέπουν διάφοροι στη Χαριλάου Τρικούπη και λένε μεταξύ σοβαρού κι αστείου ότι συγκριτικά με τη Διαμαντοπούλου, ο Κυριάκος μπορεί και είναι και πιο πολύ… ΠΑΣΟΚ!!!

Για όσους, πάντως, αγωνιούν το δημοσιογραφικό «κουτσομπολιό» λέει ότι στα επόμενα 24ωρα, βία μέχρι την Τρίτη, η Αννούλα θα μας απαλλάξει από την… αγωνία και θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα