Τα άγνωστα ανδραγαθήματα της “ιέρειας” των εκβιαστών

Το όνομα της 43χρονης Νάνσυ είχε εμπλακεί σε παρανομή μεσιτεία ακινήτων, αλλά και σε υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων από ιδιωτική εταιρεία

Τελικά αυτή η «κυρία Νάνσυ» που σύμφωνα με τη σχετική δικογραφία έλυνε και έδενε στο κύκλωμα που εκβίαζε καταστηματάρχες υγειονομικού –και όχι μόνο– ενδιαφέροντος στο κέντρο της Αθήνας φαίνεται ότι ήταν φιντάνι από τα λίγα.

Το λέμε αυτό διότι όσο περνούν οι ημέρες ξεφυτρώνουν άγνωστα «ανδραγαθήματα» από το παρελθόν της 43χρονης που προχθές Πέμπτη προφυλακίστηκε.

Για παράδειγμα το ρεπορτάζ αποκάλυψε ότι πριν από μία 15ετία, το 2009, εμφανίζεται να είχε κατηγορηθεί για απόπειρα απάτης παριστάνοντας σε ανυποψίαστους την μεσίτρια ακινήτων της Εθνικής Τράπεζας, ενώ το 2010 βρέθηκε να εργάζεται σε ασφαλιστική εταιρεία από την οποία υπεξαιρέθηκε ποσό που ξεπερνούσε τα 120.000 ευρώ, περιστατικό για το οποίο επίσης κατηγορήθηκε ως δράστιδα.

Φαίνεται ότι η τρίτη φορά (αν δεν μάθουμε και για άλλες περιπτώσεις στο ενδιάμεσο) ήταν και η φαρμακερή για την ηγέτιδα της εγκληματική οργάνωσης, που είχε την ατυχία να πέσει στα σαΐνια της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Αλλά έτσι είναι αυτά, αφού οι δουλείες που διαλέγουν μερικοί για να βγάζουν το παντεσπάνι τους, εξαπατώντας και εκβιάζοντας, έχουν βαρέα και όπως αποδεικνύεται… ανθυγιεινά «ένσημα».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα