«Ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις Ολυμπιακός και Ντεμίρσπορ για τον Γιουσούφ Σαρί»

Το όνομα του 25χρονου εξτρέμ Γιουσούφ Σαρί φέρνει στο προσκήνιο και για τους τέσσερις «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου ο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου! Ο έγκυρος Τούρκος δημοσιογράφος τονίζει σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του μέσω Χ ότι Ολυμπιακός και Ντερμίρσπορ έχουν μπει ήδη σε διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του παίκτη, αλλά κάνει λόγο και για ενδιαφέρον από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

«Επίσημες διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Γιουσούφ Σαρί ξεκίνησαν η Αντάνα Ντεμίρσπορ και ο Ολυμπιακός», γράφει συγκεκριμένα και προσθέτει, απαντώντας σε κάποιο σχόλιο, πως την περίπτωση του Σαρί, στο παρελθόν, έχουν εξετάσει ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ.

Ο Σαρί, που έχει γεννηθεί στη Γαλλία από Τούρκους γονείς, την περασμένη σεζόν είχε 24 συμμετοχές με 3 γκολ και 8 ασίστ στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας, είχε 2 ματς με ισάριθμα γκολ στο Κύπελλο, ενώ στα προκριματικά του Europa Conference μέτρησε σε 6 αγώνες, 2 τέρματα και άλλες τόσες ασίστ. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Μαρσέιγ, Κλερμόν, Ρίζερσπορ και Τράμπζονσπορ.

Μάλιστα, είναι 4 φορές διεθνής με την εθνική Τουρκίας, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 5.500.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα