Έστειλε μήνυμα στον Πινέδα ο Αλμέιδα

Ο Ματίας Αλμέιδα απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Γάνδη και αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας του, αλλά και στις μετεγγραφές.

Τα σενάρια για την ΑΕΚ συνεχίζονται και περιλαμβάνουν το όνομα του Ορμπελίν Πινέδα, για τον οποίο ο Ματίας Αλμέιδα ξεκαθάρισε ότι δεν έχει ζητήσει να αποχωρήσει από την ομάδα. Ο Αργεντινός τεχνικός αποθέωσε από την άλλη πλευρά τους Λαμέλα και Κορέα, αλλά δεν σχολίασε το ενδιαφέρον της Ένωσης για τους δύο ποδοσφαιριστές.

 

Πότε περιμένετε τον Πινέδα να μπει στην προετοιμασία; Έχει αλλάξει κάτι, είχατε κάποια νέα κουβέντα μαζί του;

«Μίλησα μαζί του, του έδωσα 3-4 ημέρες ακόμα ρεπό, λαμβάνοντας υπόψιν ότι ήταν 2 χρονιά που δεν είχε κάνει 5 μέρες σερί διακοπές. Τον περιμένω».

Αν έρθει ο Ορμπελίν και σας εκφράσει αυτό που διαβάσαμε από τον μάνατζερ του, περί επιθυμίας της οικογένειας να πάει στο Μεξικό ποια θα είναι η στάση σας;

«Έχω μιλήσει ήδη. Μίλησα και με τον ίδιο και με την οικογένεια του (σε ανοιχτή ακρόαση) και είναι χαρούμενοι που γυρίζουν στην Ελλάδα. Πολλές φορές οι ποδοσφαιριστές, ή οι οικογένειες των ποδοσφαιριστών, εκτίθενται λόγω μιας κατάστασης. Ο Ορμπελίν, ποτέ δεν δήλωσε ότι θέλει να φύγει».

Άρα το ζήτημα θεωρείται λήξαν;

«Εγώ τον περιμένω για να κάνει προπόνηση. Προφανώς, εγώ δεν είμαι ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, ούτε είμαι ο κάποιος για να του δώσω το ελεύθερο να φύγει. Όπως δεν είμαι ιδιοκτήτης κανενός. Πρόκειται για καλό παίκτη και πάντα θα τον ζητούν άλλα κλαμπ. Είναι φυσιολογικό στους καλούς παίκτες, όπου έχουμε πολλούς, να φτάνουν προτάσεις. Από εκεί και πέρα, την ανάλυση αυτή θα την κάνουν εκείνοι που πρέπει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα